Mystery Guest: Sfeer, service en smaak bij Tott Groningen

dinsdag, 27 december

Het is nog rustig als wij Tott binnenlopen. Aan een tafel in het midden van de zaak hebben wij goed uitzicht over de bar, de keuken en het Schuitendiep. We worden vriendelijk en snel geholpen, de keuken werkt efficiënt en de sfeer is goed. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn aanwezig bij Tott Groningen.

Eten 7,5
Service 9
Sfeer 8

Hoofdgerecht naar keuze

Heb je zin om gezellig uit eten te gaan, maar is een driegangendiner weer te veel? Dan is de deal voor het hoofdgerecht van Het Laatste Tafeltje perfect. Met de deal kan je met 21% korting vrij kiezen uit de hoofdgerechten van de kaart. Ik koos voor de Salade Beef. Een goede combinatie tussen gekruide beef en spicy sriracha mayonaise. De salade zorgt voor een frisse afwisseling omdat er onder andere mango en avocado doorheen zit.

Tott’s specialiteit is saté en dat proef je meteen. Mijn partner had de Tok & Turf besteld. Dit gerecht bestaat uit drie kip & drie beef saté stokjes. Sommige beef stukjes waren een klein beetje taai, maar de kip was heerlijk mals. Met een goede portie salade en kroepoek ernaast kan je lekker afwisselen.

Eten Tott Groningen

Buiten de deal om kan je ook friet of rijst bestellen als bijgerecht. De friet is een echte aanrader! Het was lekker knapperig, goed heet en wij kregen er heerlijke kerriemayonaise bij. De smaken bij Tott zijn goed gedefinieerd, dus de kerriemayonaise gaf de patat net iets meer pit. Daarnaast kregen wij ook satésaus waar de pindasmaak goed in naar voren komt. Er zit ook een rood pepertje bij, maar die hebben wij maar even overgeslagen!

Goede service bij Tott Groningen

De bediening doet er alles aan om je een gezellige avond te bezorgen. Zo kregen wij bij ons gerecht een klein glaasje Thai Thai Triple bier. Volgens het personeel was dit bier heerlijk in combinatie met onze vlees gerechten. Zij hadden zeker gelijk! Het biertje smaakte fris en was goed in balans met onze gerechten.

Retro, maar ook modern

Tott heeft hier en daar wat retro posters hangen en draait ook gezellige oude jazzy muziek. Toch voelt het restaurant heel modern door de verschillende kleurencombinaties. De sfeer is erg goed. De muziek staat niet te hard waardoor je een prettig gesprek kan voeren. Omdat we het zo naar ons zin hadden, besloten we ook nog te blijven voor een dessert.

Bij Tott weten ze hoe ze lekkere saté moeten maken en word je van alle gemakken voorzien. Welk hoofdgerecht kies jij met deze deal?
Koop de deal

Wil jij toch liever ergens anders eten? Bekijk dan alle aanbiedingen bij restaurants in Groningen!