Mystery Guest: Genieten van de High Tea van Bakkerij Toos in Groningen

maandag, 27 februari

Bij Bakkerij Toos kan je gezellig bijkletsen onder het genot van verschillende soorten thee en heerlijke hartige en zoete hapjes. Met deze deal mag je namelijk 1,5 uur smullen van een luxe high tea voor maar €17,- per persoon. Dit alles terwijl je uitkijkt over de prachtige gekleurde huizen aan de Reitdiephaven.

Service 7,5
Eten 9
Sfeer 7

Bakkerij Toos in Groningen

Voor mij was het weer eens tijd om gezellig bij te kletsen met mijn broer, dus gingen wij op pad naar Bakkerij Toos. In de zaak valt je oog meteen op de vitrine, waar de verschillende cakejes en chocolaatjes in alle kleuren, soorten en maten liggen. We kregen een tafeltje aan het raam. Je kijkt hier direct uit op het water en de leuke gekleurde huizen van de Reitdiephaven. Op tafel stonden de porseleinen theekopjes, de verschillende soorten thee en de bordjes al klaar.

Uitgebreide keuze aan thee in Groningen
Bakkerij Toos serveert een mooie selectie van broodjes en kleinere hapjes. Daarbij kunnen de vele verschillende soorten thee natuurlijk niet ontbreken! Ik heb de ‘4 fruits rouges’, ‘camomille’ en ‘carcadet nuit d’éte’ geprobeerd. De eerste was mijn favoriet, daar heb ik dus nog maar een kopje van genomen! De ‘carcadet nuit d’éte’ was erg zoet en maakte het theewater direct helemaal roze. Erg bijzonder en leuk om zo allerlei smaken uit te proberen die wij nog niet kenden.

Thee bij Bakkerij Toos Groningen

Heerlijke hapjes bij Bakkerij Toos
Bij de thee horen natuurlijk lekkere hapjes. We kregen twee soorten broodjes en een etagère met van alles erop en eraan. De medewerkster legde uit wat alles was en liet ons vervolgens onze gang om alles te proeven. De broodjes waren rijkelijk belegd met zelfgemaakte eiersalade of kruidenkaas met komkommer. Op de etagère lagen chocolaatjes, een assortiment van muffins, donuts en petitfours. Onderop werden chocolade-, kaas- en saucijzenbroodjes geserveerd. Hierdoor kan je heerlijk afwisselen tussen zoet en hartig. Ik kan mij voorstellen dat het assortiment zal verschillen van dag tot dag, omdat de winkel echt vol ligt met allerlei verschillende hapjes. Juist leuk! Nu kan ik nog een keer heen om bij te kletsen met vriendinnen en nieuwe hapjes en thee te proberen.

Deze deal is een echte aanrader als je weer eens gezellig met iemand bij wil kletsen en natuurlijk als je dol bent op thee. Reserveren van de luxe high tea bij Bakkerij Toos kan vandaag nog!