Mystery Guest: Beleef Indiase sferen midden in Groningen bij Sher E Bangla

vrijdag, 18 november

In de nieuwe Ebbingestraat, hartje stad, stap je de drukte uit en beland je midden in India. De vrolijke gastheer begroet je in traditionele klederdracht. De warme tinten op de muren en tafels doet je denken aan de specerijen op een Indiase markt, zoals we die van televisie kennen. Terug naar het doel van je bezoek: een heerlijk Indiaas 3-gangen keuzediner, voor slechts €18,50 bij Sher e Bangla in Groningen.

Indiaas voorgerecht

Voor de prijs van dit diner zou je denken dat je kunt kiezen uit twee gerechten. Maar niets is minder waar: je hebt keus uit lam, kip, kaas en salade. Kies je voor de lam, dan kun je heerlijk mals vlees en een smaakexplosie met een lichtpittige nasmaak verwachten.

Kies uit drie hoofdgerechten

Bij Sher E Bangla kun je kiezen uit drie hoofdgangen: geroosterde kip, een lamscurry met kikkererwten of een romige groentecurry. Alledrie de gerechten worden geserveerd met naanbrood en rijst.

Bij kikkererwten denk je niet snel aan een verfrissende smaak. Toch is de lamscurry verrassend fris dankzij de munt. De kip wordt zo heet geserveerd dat je het pannetje vanuit de keuken hoort en ziet aankomen. De op originele wijze gebakken uien hebben een boventoon van citroen. Een erg verrassende combinatie, wat de kip complimenteert.

Curry Sher e Bangla Groningen

Kop koffie, thee of dessert na

Wederom heb je bij dit restaurant in de binnenstad de keuze uit drie gerechten. Hou jij van iets zoets na je eerste twee gangen? Kies dan één van de desserts. Zowel de zachte kaas als de deegballetjes zijn een explosie van suiker. Nu horen we je denken ‘zachte kaas die zoet is?’, jazeker! Deze kaas is niet zoals we die gewend zijn van Groningse bodem. De verrassende structuur gaat gepaard met een smaakpapilprikkelende zoete substantie. Ben je echter niet zo van de zoetigheden? Kies dan voor een kop koffie of thee.

Authentieke keuken Sher e Bangla Groningen

Vanaf het merendeel van de tafels zie je de Indiase koks met passie in de keuken samen koken. Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen. Van allergieën tot aan zwangerschap, bij Sher E Bangla denken ze graag met je mee.

In dit restaurant kun je ongestoord en lekker lang tafelen. Waarbij je de vriendelijke bediening op elk moment mag inschakelen voor een nieuw drankje. Wanneer ga jij met dertig procent korting bij dit Indiaas restaurant dineren?

Koop vouchers voor Sher e Bangla

Liever ergens anders dineren? Bekijk dan welk restaurant in Groningen nog meer een deal online heeft staan!