Moviemaand: September

woensdag, 28 augustus

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

A Rainy Day in New York

Genre: Romantische komedie
Release datum: 29 augustus 2019

In deze romantische komedie, geregisseerd door Woody Allen, maak je kennis met het studerende stel Ashleigh en Gatsby. Zij brengen een weekend door in Manhattan, New York. Hier ontmoet Ashleigh de befaamde regisseur Roland Pollard, ze is helemaal door het dolle heen en heeft geen oog meer voor Gatsby. Gatsby ontmoet ondertussen de actrice Shannon op een filmset. Beiden gaan zo op in hun nieuwe wereld dat ze elkaar uit het oog verliezen, hoe voorkomen ze dit?

Where’d You Go, Bernadette

Genre: Komedie/Fictie
Release datum: 29 augustus 2019

Deze komediefilm is gebaseerd op de bestseller van Maria Semple met Cate Blanchett in de hoofdrol. Bernadette Fox, de vrouw waar de film om draait, heeft jaren voor haar familie gezorgd. Ze vindt dat het tijd is om haar passie terug te vinden en vlucht. Haar dochter en man ontdekken haar verdwijning en besluiten op zoek te gaan naar Bernadette. Ze komen terecht op de mooiste plekken en ontdekken uiteindelijk waar Bernadette al die tijd was. Een spannende film met humor, perfect voor een avondje Kinepolis!

It: Chapter Two

Genre: Horror/Thriller
Releasedatum: 5 september 2019

In 2017 is de remake van de populaire film IT uit 1990 in première gegaan. Nu, 2 jaar later, komt het vervolg op deze film uit. De film speelt zich opnieuw af in het stadje Derry waar It de stad in zijn greep houdt. It komt meestal terug als de clown Pennywise, maar kan ook in andere vormen verschijnen. 27 jaar na de aanvaring met It komen de inmiddels volwassen hoofdrolspelers terug naar Derry om It voorgoed uit te schakelen.

An Affair

Genre: Drama/Filmhuis
Releasedatum: 22 augustus 2019

De tweeënveertigjarige Anita woont in een klein plaatsje middenin Noorwegen met haar man. Ze begint op een middelbare school met een nieuwe baan als gymdocente. Wanneer zij kennis maakt met haar charmante leerling Marcus merkt ze dat er iets niet klopt, Marcus is geobsedeerd door Anita. Anita zit het eerst niet zitten maar na enige tijd krijgt ze gevoelens voor Marcus. Ze spreken een paar keer af en dit gaat er heftig aan toe. Maar al snel verliest Marcus interesse in Anita en krijgt hij een relatie met een klasgenoot. Anita laat het er niet bij zitten en er ontstaat een groot drama. Maak je klaar voor drama en passie in deze Noorse film!

Rambo 5: Last Blood

Genre: Thriller/Actie
Releasedatum: 11 september 2019

Na het laatste avontuur dat John Rambo meemaakte heeft hij besloten zich terug te trekken op zijn ranch in Texas. Maar wanneer hij om hulp wordt gevraagd door een goede vriendin besluit hij er nog één keer op uit te gaan. De kleindochter van de goede vriendin is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. John Rambo gaat het avontuur aan maar komt in gevaarlijke situaties terecht. Is zijn ervaring genoeg om dit avontuur te overleven? Beleef het vanavond in de Kinepolis bij jou in de buurt!

Ad Astra

Genre: Science fiction/Avontuur
Releasedatum: 19 september 2019

De vader van Roy McBride is vermist geraakt tijdens een ruimtemissie. Roy (Brad Pitt) besluit naar het einde van het zonnestelsel te reizen om zijn vader te vinden. Tijdens zijn reis worden er geheimen ontdekt die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen. Zou Roy McBride zijn vader op tijd vinden? Bekijk de film Ad Astra vanavond nog in de bioscoop bij Kinepolis!


Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 24% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!


Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.