Moviemaand: Juli

dinsdag, 9 juli

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

The Lion King

Releasedatum: 17 juli 2019

De klassieke ‘Lion King’-film uit 1994 is vanaf 17 juli te zien in een vernieuwd jasje. De film die uitkomt is gemaakt als Live Action Film, de dieren lijken daarom levensecht. In de film wordt Simba geboren, de troonopvolger van de Afrikaanse Savanne. Hij neemt zijn taak uiterst serieus, maar er wordt roet in het vuur gegooid door de voormalige troonopvolger Scar, de broer van de voormalige Leeuwenkoning.

The Professor and the Madman

Releasedatum: 11 juli 2019

Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal dat gaat over Professor James Morray die het eerste woordenboek van Engeland wil samenstellen met een speciaal comité. Ze sturen een oproep de wereld in en vragen de gewone Engelse burger om woorden en definities in te sturen. Ze ontvangen van één vrijwilliger 10.000 verschillende woorden. Als De Professor hem persoonlijk ontmoet ziet hij dat Dr. William(de vrijwilliger) in een gesticht zit voor het plegen van een moord. Desondanks ontstaat er een vriendschap tussen de professor en de vrijwilliger.

Crawl

Releasedatum: 11 juli 2019

Wanneer er een orkaan is voorspelt in de staat Florida worden er verschillende evacuatie orders afgegeven. Haley, de hoofdrolspeelster, negeert deze orders omdat haar vader vermist is. Ze vindt hem zwaargewond in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Terwijl Haley en haar vader zich in de kruipruimte bevinden, stroomt deze vol met water door de orkaan. Ze krijgen niet alleen te maken met het water maar er blijken ook alligators in het water te zitten.

Booksmart

Releasedatum: 27 juni 2019

Deze film, die sinds eind juni draait is de komedie van komende zomer. 2 meiden die net klaar zijn met High School ontdekken dat zij het afgelopen jaar alleen maar in de bibliotheek hebben doorgebracht. Terwijl hun klasgenoten wel het hele jaar door flink gefeest hebben. De meiden besluiten deze gemiste tijd in te halen en willen naar het examenfeest. Maar hoe ze hier komen weten ze nog niet, want die informatie hebben ze nog niet.

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 20% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.