Moviemaand: Januari 2020

maandag, 13 januari

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

The Informer bij Kinepolis

Genre: Actie
Release datum: 2 januari 2020

Sinds 2 januari 2020 kun je bij kinepolis genieten van de film ‘The Informer’. Een special agent zit vast nadat hij zijn vrouw beschermde tijdens een gevecht. Hij mag eerder uit de gevangenis op voorwaarde dat hij informant wordt bij de FBI. hij gaat hier mee akkoord en helpt de FBI met het vinden van de machtigste misdadiger van New York: The General. Hoe hij dit voor elkaar krijgt is de vraag.

Wil jij deze film bewonderen in een Kinepolis bij jou in de buurt? Bekijk de trailer hieronder alvast en bestel je kaartjes met extra voordeel!

Elvis: That’s the way it is bij Kinepolis

Genre: Documentaire
Release datum: 8 januari 2020

Deze documentaire uit 2000, die gemaakt is om de verjaardag van Elvis Presleu te vieren, is nu weer terug in de bioscoop! Al het beeldmateriaal uit de docu is geheel vernieuwd en het geluid is gerestaureerd. Op 8 januari kun je samen met Kinepolis de 85e verjaardag vieren van Elvis Presley met deze indrukwekkende en spraakmakende documentaire.

Bewonder jij deze documentaire vandaag nog op het grote doek? Bekijk de vernieuwde trailer en scoor je bioscoopkaartje met korting!

Charlie’s Angels bij Kinepolis

Genre: Actie, Avontuur
Release datum: 9 januari 2020

Op 9 januari 2020 draait ‘Charlie’s Angels’ voor het eerst in de Nederlandse bioscoop. Deze film gaat over 3 vrouwelijke spionnen die werlken voor Charles Townsend. Wanneer een jonge IT-er de 3 spionnen waarschuwt voor gevaarlijke technologie komen de Angels in actie. Ze zetten hun levens op het spel om de wereld te redden.

Wil jij deze 3 vrouwelijke spionnen zien shinen in de bioscoop? Bekijk de trailer hieronder en plof vanavond nog neer in een Kinepolis bij jouw in de buurt en scoor een bioscoopkaartje met korting!

The Grudge bij Kinepolis

Genre: Horror
Release datum: 9 januari 2020

The Grudge (2020) geeft een ander inzicht op The Grudge die eerder is uitgekomen. De film gaat over een alleenstaande moeder en detective. Ze komt erachter dat er een vloek heerst over het vervallen huis bij haar in de buurt. Iedereen die het huis betreedt wordt op een gruwelijke manier vermoord. Hoe ze de vloek op kan heffen is nog een raadsel.

Wil jij deze spannende horrorfilm beschouwen in een Kinepolis bij jouw in de buurt? Bekijk de trailer hieronder en scoor bioscoopkaartje met korting !

Bombshell bij Kinepolis

Genre: Drama
Release datum: 16 januari 2020

Bombshell speelt zich af in de media wereld van Amerika. Wanneer 3 vrouwen het hoofd van Fox aanklagen in verband met sexuele intimitatie staat de wereld op zijn kop. Het hoofd van Fox wordt opgepakt en moet voor de rechter verschijnen.

Wil jij deze film bekijken in de bioscoop? Scoor je bioscoopkaartje met korting!

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met veel voordeel naar een Kinepolis bij jou in de buurt. Scoor je bioscoopkaartje met korting hier!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.