Moviemaand: December 2019

maandag, 2 december

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

Motherless Brooklyn

Genre: Drama
Release datum: 5 december 2019

Op 5 december komt de film ‘Motherless Brooklyn’ uit. Deze film vertelt het verhaal van Lionel Essrog, een eenzame detective met het syndroom van Tourette. Lionel onderzoekt een zaak van een vrouw die demonstreert tegen een machtige ontwikkelaar die buurten ontwerpt als ghetto’s. Dit zodat hij ze goedkoop kan doorverkopen aan derden. Deze film speelt zich af in 1954, en is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Wil jij deze film bewonderen in een Kinepolis bij jou in de buurt? Bekijk de trailer hieronder alvast en bestel je kaartjes met extra voordeel!

The Aeronauts

Genre: Avontuur
Release datum: 12 december 2019

In 1862 ondernemen ballonvaarder Amelia Wren en wetenschapper James Glaisher een expeditie in een luchtballon. Ze willen een nieuw hoogterecord in de ballonvaart neerzetten. Wanneer de expeditie begint kijkt heel de wereld mee vol ongeloof, tijdens de expeditie komen James en Amelia dichter naar elkaar toe en ze leren zichzelf beter kennen. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hoe zetten James en Amelia het nieuwe record? Bekijk deze avontuurlijke film op het grote doek.

Hors Normes (The Specials)

Genre: Komedie
Release datum: 12 december 2019

De makers van de film ‘Intouchables’ komen deze maand met een nieuwe Franse film met de naam Hors Normes. Deze komedie gaat over twee vrienden die zich inzetten voor kinderen met autisme. Ze zijn beiden een vangnet voor kinderen met autisme en leiden deze kinderen op. Het traject wordt gevormd door humoristische en serieuze dialogen. Deze film brengt een belangrijke boodschap over naar het filmpubliek. Wil jij deze film van de makers van ‘Intouchables‘ bewonderen op het grote doek? Bekijk de trailer hieronder en bestel je bioscoopkaartjes meteen!

The Boy 2

Genre: Horror
Release datum: 5 december 2019

Het lang verwachte vervolg op The Boy 1 is vanaf 5 december eindelijk te zien in de bioscoop. Liza verhuist met haar man en zoontje naar het Landgoed Heelshire, het decor voor The Boy 1. Wanneer het zoontje een levensechte pop vindt komt de geschiedenis van het landhuis langzamerhand naar voren. De pop blijkt duivelse krachten te bezitten en de familie probeert te vluchten. Wil jij deze spannende horrorfilm beschouwen in een Kinepolis bij jou in de buurt? Bekijk de trailer hieronder en bestel je kaartjes vandaag nog!

April, May en June

Genre: Drama/Familiefilm
Release datum: 19 december 2019

Deze film gaat over 3 halfzussen, April, May en June, zij hebben elk een andere vader maar dezelfde moeder. Wanneer de moeder van de drie halfzussen de zussen bij elkaar roept weten de meiden dat er iets aan de hand is. De moeder is ziek en wil dat iemand zich ontfermt over Jan, haar autistische zoon. De zussen merken dat ze de laatste jaren zijn ontvreemd van hun broer en besluiten elkaar opnieuw te leren kennen.

Dit hebben ze vooral nodig wanneer de moeder van de zussen en broer komt te overlijden. In deze film sperlt onder anderen Linda de Mol! Wil jij deze film bekijken in de bioscoop? Scoor je kaartjes dan met extra voordeel via Het Laatste Tafeltje!

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 24% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.