Moviemaand: Augustus

dinsdag, 6 augustus

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

Fast & Furious presents: Hobbs & Saw

Release datum: 2 augustus 2019
Deze spin-off die gebaseerd op de eerdere film Fast & Furious 7 gaat over FBI-agent Hobbs en het buitenbeentje Shaw die strijden tegen Brixton, een cyborg (half mens en half robot). Hobbs en Shaw zijn in Fast & Furious 7 vijanden van elkaar, maar zijn genoodzaakt om het samen op te nemen tegen Brixton, die in het bezit is van een bio-dreiging waarmee de gehele mensheid in gevaar is. Tijdens de 136 minuten durende film zit je continue op het puntje van je bioscoopstoel, dus zorg voor genoeg popcorn bij Kinepolis!

Poms

Release datum: 8 augustus 2019
Poms vertelt het verhaal over bewoonster Martha van het ouderenresort Sun Springs. Deze bejaardengemeenschap is een luxe resort voor ouderen die na hun pensioen een gelukkig bestaan willen leiden in Amerika. Martha besluit in het luxe resort een cheerleading club op te richten omdat ze zich uitermate verveelt. Ze heeft als minimale leeftijdsgrens 60 jaar voor de vrouwen die lid willen worden en dat maakt het de oudste cheerleading club van Amerika. Hoe dit afloopt zie je in de dichtstbijzijnde Kinepolis!

Scary Stories to Tell in the Dark

Release datum: 8 augustus 2019
Deze horrorfilm die straks draait in Kinepolis gaat over een groepje tieners in het stadje Mill Valley die zonder toestemming van de gemeente een haunted house bezoeken aan de rand van de stad. In het huis vinden de tieners een dagboek vol met enge verhalen. Ze besluiten het boek mee te nemen en worden vervolgens geteisterd door de enge verhalen. De tieners verdwijnen één voor één, en vragen zich af hoe ze het boek terugkrijgen bij de rechtmatige eigenaar.

Diego Maradona

Release datum: 8 augustus 2019
Deze docu, die gemaakt is van meer dan 500 uur archiefmateriaal schetst het unieke portret van Diego Maradona. De documentaire gaat over de opkomst en ondergang van de wereldberoemde voetballer die jarenlang gevoetbald heeft voor SSC Napoli. Oscarwinnaar Asif Kapadia maakte samen met Maradona deze 125 minuten lange documentaire. Vanaf 8 augustus 2019 is de film te bewonderen in Kinepolis!

Only You

Release datum: 15 augustus 2019
Elena en Jake leren elkaar kennen tijdens Nieuwjaarsnacht en belanden al snel bij Elena in bed. Ze zijn meteen stapelverliefd en besluiten na een paar weken al te gaan samenwonen. Jake stelt voor om, ondanks het leeftijdsverschil, een gezin te stichten en Elena gaat daar vol enthousiasme op in. Ze proberen zwanger te raken, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht. De relatie lijdt eronder en de twee weten niet zeker hoe dit de toekomst zal beïnvloeden.

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 20% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.