Movie maand: Mei

woensdag, 1 mei

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

Avengers: Endgame

Releasedatum 24-04-2019

Eind april uitgekomen en vorige maand vergeten te vermelden is Avengers: Endgame. Als echte Marvel-fan is dit natuurlijk dé film die jij niet mag missen! Zo denken er nog wel meer over want in de eerste week heeft de superheldenfilm wereldwijd ongeveer 1,1 miljard euro opgeleverd.. De hoge verwachtingen gaan samen met hoge beoordelingen en als je de trailer zo ziet, belooft het een spannende strijd te worden.

Hotel Mumbai

Releasedatum 02-05-2019

Dit waargebeurde verhaal gaat over de terroristische aanslag op het Taj Mahal Palace Hotel in India. In november 2008 bestormden Pakistaanse terroristen het hotel en houden 68 uur lang honderden mensen gevangen. De commando’s kunnen niet snel genoeg hulp bieden, dus staan de plaatselijke politie en het hotelpersoneel er eerst alleen voor.

Singel 39

Releasedatum 09-05-2019

Je kunt weer met je vriendin(nen) naar de bioscoop, want de feel good movie Singel 39 heeft alles in zich: humor, romantiek en een klein beetje drama. Blijft Mo voor altijd singel en gericht op haar carrière of zal kunstenaar Max/nieuwe buurman hier verandering in brengen?

John Wick 3

Releasedatum 16-05-2019

Als je de eerdere films van John Wick kent weet je dat de kans groot is dat hij het weer opneemt tegen een groot leger van huurmoordenaars. In deel 3 van deze film trilogie vecht John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) opnieuw voor zijn leven. Zal één van de huurmoordenaars hem weten te pakken en ervandoor gaan met de hoofdprijs van 14 miljoen dollar?

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 20% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.