Moviemaand: juni

maandag, 3 juni

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

A Dog’s Journey

Releasedatum: 13 juni 2019

In deze hartverwarmende film volgen we de hond Bailey, die opgroeit met zijn baasje CJ. Bailey neemt in verschillende hondenlevens de taak op zich om CJ te beschermen vanaf het moment dat CJ geboren is. Deze film is dé feel good film van de maand juni, dus pak de popcorn er maar bij!

Child’s play

Releasedatum: 19 juni 2019

Deze horrorfilm is een remake van de originele Child’s Play, die uit kwam in 1988. De angstaanjagende film gaat over een moeder die de pop Chucky aan haar zoon geeft voor zijn verjaardag. Ze weet alleen niet dat in de pop een sinister karakter schuilt.

Toy Story 4

Releasedatum: 26 juni

De fans van Pixar wachten er al maanden op, de release van Toy Story 4. Op 26 juni is het zover en gaat deze animatiefilm over de cowboy Woody in première. In de film koopt Bonnie, de ‘eigenaresse’ van Woody, een nieuw stuk speelgoed met de naam ‘Forky’. Woody en zijn vrienden gaan op reis met Bonnie en leren tijdens deze reis Forky kennen.

The Big Little Farm

Releasedatum: 13 juni 2019

In deze documentaire volgen we cameraman John Chester en zijn vrouw Molly die net buiten de stad een duurzame boerderij willen beginnen. Ze kopen een stuk grond en hebben met behulp van investeerders genoeg opgehaald om hun droom waar te maken. Na het aanschaffen van varkens en koeien lijkt hun droom werkelijkheid, maar niet alles verloopt vlekkeloos.

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 20% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.