Movie maand: April

woensdag, 3 april

In deze nieuwe rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de ‘must see’ films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis!

Hellboy

We trappen de lijst af met de keiharde actiefilm Hellboy. De half demonische superheld zal in deze film de strijd aan moeten gaan met een uit de dood herrezen tovenares: ‘’The Blood Queen’’. Lukt het Hellboy om met zijn krachten de mensheid en daarmee de ondergang van de wereld te redden?

Pet Sematary

Ken jij iemand die net zo gek is op films waarbij je de ogen half dichtknijpt?
Pet Sematary is dé film die jullie angstaanjagende momenten moet gaat bezorgen!
Bekijk eerst even de trailer om te kijken of je het wel aan kan.

What Men Want

Deze film is vorige maand uitgekomen, maar is toch de moeite waard om te vermelden. Misschien ken je de film uit 2000 nog wel, What Women Want met Mel Gibson? Nu zijn de rollen omgedraaid en is Ali degene die de gedachten van mannen kan horen! Iets wat menig vrouw toch wel eens zou willen..

Shazam!

Dit is een komedie-, actie- en avonturen film in één. Een jongetje van 14 jaar verandert door het woord Shazam! te roepen in een volwassen superheld. De grote vraag is natuurlijk: ‘’Voor wat gaat hij zijn superkrachten gebruiken?’’

Korting Kinepolis

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 20% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!