Mei vakantie (film)tip! Guardians of the Galaxy vol. 3

vrijdag, 28 april

De mei vakantie is begonnen en dat is reden genoeg om leuke activiteiten te organiseren. Heb jij al wat op de planning staan? Mocht je nog iets zoeken, dan hebben wij een leuke tip voor je! Op woensdag 3 mei komt de gloednieuwe film Guardians of the Galaxy vol. 3 in de bioscoop. Deze populaire superheldenfilm trekt al jaren miljoenen bezoekers en ook nu belooft het een spektakel te worden.

Guardians of the Galaxy vol. 3 bij Kinepolis

Het verhaal van Marvels Guardians of Galaxy is allemaal begonnen bij het stelen van een geheimzinnige bol door de criminele avonturier Peter Quill. Helaas voor Peter heeft de machtige schurk Ronan kwaadaardige plannen met deze bol. Peter moet er daarom voor zorgen dat Ronan het universum niet in gevaar kan brengen. Op zijn spannende vlucht komt hij vier vreemde figuren tegen. De geheimzinnige Gamora, boommens Groot, Drax the Destroyer en een gewapende wasbeer genaamd Rocket. Noodgedwongen ontstaat er een dodelijk team dat strijd voor de vrijheid van het heelal. In de derde film (misschien wel laatste) van deze Marvel serie is er nog één belangrijke missie. Gaat het hun lukken om deze te volbrengen? Twijfel niet en zie zelf hoe dit gaat aflopen!

Korting op bioscoopkaartje

Als je zeker naar deze film wilt gaan, profiteer dan van 25% korting op je bioscoopkaartje! Voor slechts €8,95 plof je neer op een comfortabele stoel en geniet je van het beste geluid en beeldkwaliteit. Koop snel een kaartje via de onderstaande knop en reserveer online je bioscoopstoel bij een Kinepolis bij jou in de buurt!

Koop hier je bioscoopkaartjes

Bekijk hieronder de trailer van Guardians of the Galaxy vol. 3

Wil je de bios combineren met een heerlijk diner? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants!