Maak (bijna) kennis met Mr. Vegan Foodbar in Groningen

maandag, 10 januari

Je kunt straks genieten van 100% plantaardige gerechten bij Mr. Vegan Foodbar in Groningen! De ramen zijn nog afgeplakt maar het kan niet meer lang duren of de vierde vestiging in Nederland wordt geopend. Maar wat kunnen we precies verwachten van Mr. Vegan?

Mr. Vegan Foodbar Groningen

Bewuster eten met Mr. Vegan
Het woord ‘vegan’ is verwerkt in de naam van de zaak maar Mr. Vegan zal niet alleen veganisten of vegetariërs verwelkomen. Ze hebben juist de missie om iedereen te verrassen met heerlijk plantaardig eten en drinken. Hopelijk zullen hierdoor nog meer mensen een ander beeld krijgen van vega(n) eten wat zal bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Het is dus ook perfect voor mensen die een bewustere keuze willen maken.

Ruime en gevarieerde menukaart
Mr. Vegan neemt het voormalige pand van Restaurant Tajine over in de Nieuwe Ebbingestraat 22 en zal vanuit daar hun missie verder gaan verspreiden en serveren. Want naast dat je kan plaatsnemen op één van de 20 zitplaatsen bezorgd Mr. Vegan ook bij jou thuis. Als de menukaart erbij wordt gehaald, is het wel duidelijk dat er genoeg keuze en variatie is. Van soepen, curry’s, bowls tot burgers, junkfood en desserts het is allemaal 100% plantaardig en te bestellen. Voor de lunch (tot 16.00 uur) zijn er aantal heerlijke broodjes zoals de Pink Ciabatta met rode bieten hummus en Scrambled Tofu Ciabatta met natuurlijk scrambled tofu en (vega) spekjes.

Mr. Vegan Foodbar Groningen burger Het Laatste Tafeltje

Mr. Vegan Foodbar in Groningen opent volgende maand haar deuren, de exacte datum van de opening is nog niet bekend. Houd daarom even je oren en ogen open (lees vooral onze blog) om te weten wanneer jij Mr. Vegan kan testen. Wie weet zullen ze je zo verrassen dat je voortaan meer plantaardig gaat eten!

Bekijk de Facebookpagina van Mr. Vegan Foodbar Groningen

Altijd op de hoogte van de laatste horecanieuwtjes? Check dan regelmatig de blog van Het Laatste Tafeltje!