Luxe 5-gangendiner bij De Markies in Groningen

dinsdag, 21 juni

Aan de Koninginnelaan 45 in Groningen, naast het Noorderplantsoen, is sinds eind vorig jaar Dinercafé De Markies te vinden. Met een gezellig terras op de hoek van de straat en uitzicht op het groene pleintje is alleen de locatie al een pluspunt, maar ook voor de menukaart moet je hier absoluut een keer geweest zijn.

Dinercafé De Markies in Groningen

“Pure smaken, echte gastvrijheid” luidt het motto van Dinercafé De Markies in Groningen, dat in oktober 2021 de deuren opende. Een vrij jong restaurant, dus, maar wel met een duidelijk doel. De focus ligt bij De Markies namelijk op gezelligheid en een ongedwongen sfeer. De menukaart is gebaseerd op de Franse keuken en omdat er wordt gekookt met verse ingrediënten en seizoensproducten, wisselt het menu regelmatig. Op het moment van schrijven staan er bijvoorbeeld nog gerechten met asperges, aardbeien en rabarber op het menu, maar bijvoorbeeld ook de vis van de dag of een duo van rund. Bovendien is het een bescheiden menukaart, want bij iedere gang kan uit maximaal vier verschillende gerechten worden gekozen. Voor elk gerecht heeft De Markies een bijpassende wijn om uit te kiezen, die zelfs per half glas te bestellen is.

De Deal van Dinercafé De Markies in Groningen
Wie niet kan kiezen kan bij Dinercafé De Markies ook terecht voor een verrassingsdiner met maar liefst vijf verschillende gangen van de kaart! Met deze deal van Het Laatste Tafeltje krijg je maar liefst 23% korting op dit 5-gangendiner, bestaande uit een voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Klik op de onderstaande knop om je voucher te kopen voor slechts €36,50!

Koop je voucher

Vijf gangen iets te veel? Deze deal is ook verkrijgbaar als 3-gangendiner of 4-gangendiner.

Bekijk ook eens ons volledige overzicht van restaurants in Groningen!