Lunchen op het terras in Groningen

maandag, 10 juni

Het wordt na een lange periode met alleen maar donker weer, éindelijk weer warm en zonnig. Heel Groningen trekt erop uit en de terrassen zitten vol. Perfect moment om je lunch te scoren via het laatste tafeltje!

’t Feithuys

Dit Stadscafé – Restaurant heeft een prachtige locatie in de binnenstad van Groningen biedt een heerlijke lunch op Het Laatste Tafeltje aan voor nog geen €8,-. Deze lunch kun je nuttigen in de mooie stadstuin die ’t Feithuys rijk is. Bij de lunch krijg je de keuze tussen verschillende soorten soep en broodjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Groningse Marne mosterdsoep met uitgebakken spekjes en prei en de Grilled Sandwich met mozzarella, tomaat en pesto.

Reserveer je tafeltje in de stadstuin hier en laat ons weten hoe het was met een review!

Toshka

Dé espresso en speciaal bier bar van Groningen is te vinden aan de Vismarkt in hartje Groningen! Buiten de bar is een aangenaam terras te vinden waar je kunt plaats nemen voor een lekkere lunch. Deze lunch kost €7,- en je krijgt voor dit geld een verse Jus d’ Orange met een tosti naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor de tosti met mozzarella, tomaat en pesto!

Weest er snel bij en bemachtig je vouchers hier, en bekijk hier de reviews van andere mensen over Toshka!

Sfeer Toshka Groningen

Fresh Today Carolieweg

Aan de Westerkade in Groningen zit het loungy lunchroom met een verstopte tuinterras achter het pand. In de tuin kun j heerlijk genieten van een Royal Lunch Salade met een smoothie voor maar €8,50 (33% korting). Ga bij deze aanbieding bijvoorbeeld voor een lekkere salade met warme geitenkaas, peer, walnoten, tijm en cranberry dressing met een Koffie-bananen Smoothie. Fresh Today heeft ook nog andere deals, benieuwd? Klik hier!

Koop je vouchers hier, bekijk de reviews en laat ons hier weten wat je van de Royal Lunch vond!

Denderz

Denderz in Groningen heeft een ‘Family Care & Kids Concept Store’, dit maakt deze plek de ideale uitstap voor families met jonge kinderen. De kinderen kunnen heerlijk spelen terwijl de ouders op het zonnige terras genieten van een Royal Salade met bijvoorbeeld gerookte kip, tomatenjam, sla, avocado en yoghurtdressing. De salade krijg je voor een hele fijne prijs van maar €5,35!
Heb je al honger? Bestel je vouchers hier, en laat ons hier meteen weten wat je er van vond!

Croissanterie Du Nord

Dit gezellige croissanterie midden in de binnenstad van Groningen heeft een knus terras voor de deur. Dit is een ideale plek om je middag door te brengen met een lekkere lunch! Op Het Laatste Tafeltje heeft Croissanterie Du Nord een aangename aanbieding waarmee je kunt kiezen voor een warme Italiaanse bol met bijvoorbeeld gerookte zalm en roomkaas. Hiernaast krijg je ook een smoothie. Dit alles voor maar €8,50.
Wil je alvast kiezen van de kaart? Klik dan hier, en bestel meteen je vouchers!

Naast deze mooie kansen om te gaan lunchen in de zon op het terras in Groningen hebben wij ook andere mooie lunchdeals. Nieuwsgierig? Klik op de link en bemachtig je vouchers!