Lente in Groningen dit weekend

vrijdag, 19 februari

Het wordt dit weekend warm in Groningen en dat is vooral heel fijn voor alle liefhebbers van de lente! Benieuwd naar de vooruitzichten? Lees snel verder.

Lente in Groningen

Vorig weekend kwamen wij temperaturen tegen van -15 graden, waardoor wij volop het ijs op gingen om te genieten van schaats- en sleepret. Deze week zien die temperaturen er heel anders uit en gaan we direct richting de lente. Het is bijzonder, want dit betekent dat we in een week tijd te maken hebben met een temperatuurverschil van 30 graden in Nederland.

In Groningen kun je gelukkig lekker genieten van het lenteweer, want via Het Laatste Tafeltje kun je kiezen voor verschillende frisse en lekkere diner-, lunch-, of borreldeals. Bekijk alle aanbiedingen van de restaurants in Groningen door op de knop hieronder te drukken en plof straks neer in de tuin met jouw favoriete gerechten!

Bekijk aanbiedingen in Groningen

Groningen lente
Wil je ook andere gerechten ontdekken in bijvoorbeeld Friesland of Drenthe? Ook daar hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende heerlijke aanbiedingen.