Laat je verrassen door de chef bij Eetcafé d’Ouwe Brandweer

donderdag, 5 mei

Waar ooit vooral het geluid van loeiende sirenes te horen was, overstemt nu het geluid van klinkende glazen, gelach en gezelligheid. Het is dan ook niet voor niets dat Eetcafé d’Ouwe Brandweer door haar vaste gasten als het gezelligste eetcafé van Groningen wordt bestempeld.

Verrassingsdiner bij Eetcafé d’Ouwe Brandweer

Over Eetcafé d’Ouwe Brandweer
Met brandweerattributen en oude foto’s van hardwerkende brandweermannen aan de muur, doet Eetcafé d’Ouwe Brandweer zijn naam zeker eer aan. Het meubilair bestaat uit veel hout en de lambrisering is, net als de voorgevel, in de kenmerkende brandweerrode kleur geverfd, zoals je die tegenwoordig ook kent. Dat alles zorgt ervoor dat je echt even je ogen uitkijkt als je er voor het eerst over de drempel stapt. Gelegen in het centrum van Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep, maakt dit de perfecte locatie om even heerlijk te dineren of borrelen na een dag op pad te zijn geweest.

Onze deal bij Eetcafé d’Ouwe Brandweer
Met een voucher van Het Laatste Tafeltje geniet je van een 3-gangenverrassingsdiner dat niet één keer hetzelfde is. Dit komt doordat er bij het eetcafé alleen gewerkt wordt met producten die op de dag dat jij je voucher inzet in trek zijn. Zo wordt de vis bijvoorbeeld gekocht bij de visboer op de markt. Of dat een makreel is of een forel, hangt helemaal af van de vangst van die dag. Hierdoor is het niet alleen de eerste keer een verrassing, maar kun je de voucher ook nog voor een tweede (of een derde) aanschaffen en blijf je telkens weer verrast worden.

Aangezien het een verrassingsdiner is, kunnen we je verder niet zo heel veel over de deal vertellen, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten, kunnen we je wel vertellen dat het voor- en nagerecht uit een proeverij aan gerechtjes bestaat. Het wordt hoe dan ook een heerlijke avond boordevol verschillende smaken!

Klik op de knop hieronder om jouw voucher voor het verrassingsdiner van Eetcafé d’Ouwe Brandweer te kopen!

Bestel je voucher

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ons gehele overzicht van deals in Groningen!