Nieuwe film bij Kinepolis: Rookie

zondag, 3 oktober

Wil je er even tussenuit, door bijvoorbeeld de bioscoop in te duiken? Via Het Laatste Tafeltje verwen jij jezelf met een voordelig bioscoopkaartje bij Kinepolis Nederland. Hiermee kun je naar een film naar keuze! Trakteer jezelf op een bioscoopkaartje en zoek een leuke film uit. Als je nu een bioscoopkaartje met korting koopt via Het Laatste Tafeltje kun je met korting terecht bij één van de Kinepolis vestigingen.

Rookie in Kinepolis

Genre: Actie en drama
Te zien vanaf: Vanaf 7 oktober 2021

Vanaf 7 oktober kun je genieten van Rookie die bij Kinepolis Nederland te zien is. In deze film zien wij Nicky, een jonge en ambitieuze motorrijder die meedoet aan diverse races. Tijdens één van deze races krijgt Nicky een ongeluk waardoor hij geen motor meer kan rijden. Nicky probeert zijn nieuwe leven te accepteren, maar dit lukt niet. Daarom zoekt hij steun bij zijn schoonfamili. Hij probeert de adrealinekick van het motorrijden terug te krijgen met zijn neefje, maar dit lukt hem niet. Ben jij nieuwsgierig naar deze nieuwe film van Kinepolis? Reserveer jouw bioscoopkaartje met korting!

Bekijk de trailer hieronder voor een voorproefje en reserveer je bioscoopkaartje met korting meteen!


Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!