Kinepolis: 5x Beste films nu in de bioscoop

maandag, 25 mei

Op 1 juni opent Kinepolis weer haar deuren. Wij kunnen dan eindelijk weer genieten van de beste films in de bioscoop. Welke maatregelen neemt Kinepolis en welke films kun je allemaal bewonderen? Je leest het in deze blog!


Getroffen maatregelen

Kinepolis volgt vanaf 1 juni de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wat houden die maatregelen in? Je vindt hier een kort overzicht met de belangrijkste punten:

1. Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt
2. In de bioscoopzaal krijg je een stoel aangewezen
3. Er zijn minder voorstelling en deze zijn meer verspreid over de dag
4. Er zijn extra schoonmaakrondes na iedere film
5. Mensen met ziekteverschijnselen moeten thuisblijven

Kinepolis heeft op hun eigen site een uitgebreide pagina met alle ins en outs rondom de nieuwe maatregelen. De maatregelen die gemaakt zijn worden strikt nageleefd, zodat jij in alle rust kunt genieten van de beste films in de bioscoop.

1971

Genre: Oorlogsfilm
Score van het publiek: 8,3/10
Te zien op: 1 juni 2020

Deze dramafilm speelt zich af aan de vuurlinie van de Engelsen in de Eerste Wereldoorlog. De twee Britse soldaten Schofield en Blake krijgen een opdracht die onmogelijk lijkt. Ze moeten een belangrijke boodschap afleveren bij soldaten die een stuk verder op zijn gevestigd. Tijdens hun avontuur betreden ze het terrein van de Duitsers en komen ze allerlei gevaren tegen.

Het bijzondere aan deze film is dat het net lijkt alsof het in één keer gefilmd is, een nieuw revolutie in de filmwereld. Bekijk de trailer hieronder voor een voorproefje en reserveer je bioscoopkaartje met korting meteen!

I see you

Genre: Horrorfilm
Score van het publiek: 6,3/10
Te zien op: 1 juni 2020

Wanneer een 10-jarige jongen verdwijnt na een fietstocht door een park in Chargin Falls staat het stadje op z’n kop. De rechercheur die betrokken is bij de zoektocht naar de jongen werkt dag en nacht aan de zaak. Maar tegelijkertijd heeft hij moeite om het thuis gezellig te houden. Zijn vrouw begint vreemde geluiden te horen en ziet spullen verdwijnen. Is zijn vrouw gek aan het worden of zit er meer achter de verdwijning van de 10-jarige jongen?

Deze thriller zet je telkens op het verkeerde spoor, perfect voor een avondje in de bioscoop! Bekijk de trailer hieronder en koop hier je bioscoopkaartje met korting.

De beentjes van Sint-Hildegard

Genre: Nederlandse dramafilm
Score van het publiek: 8,7/10
Te zien op: 1 juni 2020

Deze Twentse film gaat over Jan die vastgeroest zit in een 35-jarig huwelijk met Gedda. Alles wat hij doet wordt bedacht door Gedda en ze regelt alles voor hem. Gedda houdt zoveel van Jan, dat hij er benauwd van wordt. Jan besluit het om te gooien en probeert een eigen leven te krijgen, maar hierdoor krijgt het huwelijk een rare wending. Ook zijn dochter Liesbeth zit in een benauwende situatie met haar jaloerse vriend.

Hoe dit afloopt kun je bewonderen bij Kinepolis en door een bioscoopkaartje met korting te kopen.

The Hunt

Genre: Horror/Thriller
Score van het publiek: 6,4/10
Te zien op: 1 juni 2020

Wanneer twaalf personen wakker worden op een open plek in het bos heeft niemand een idee waar ze zijn. Ondertussen op een landgoed iets verder op is een groep elite mensen bijeen gekomen om ‘The Hunt’ te bespreken. Tijdens The Hunt jagen de rijkelui op de verwarde groep mensen.
Wanneer The Hunt losbarst krijgt één persoon door wat er gaande is en zet zijn talenten in. Eén voor één worden de jagers uitgeschakeld. De groep personen wil weten wie er achter dit project zit en beginnen vragen te stellen.

Deze film is een echte thriller waarin je wordt meegezogen. Benieuwd? Bekijk de trailer hieronder en bestel je bioscoopkaartje met korting bij Kinepolis hier.

Richard Jewell

Genre: Dramafilm
Score van het publiek: 7,5/10
Te zien op: 1 juni 2020

Deze dramafilm is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat het verhaal zien van Richard Jewell. Hij wordt na de bomaanslag in Atlanta in 1996 gezien als de held na het vinden van de bom. Maar enkele dagen later is hij hoofdverdachte bij de FBI. Hij roept de hulp in van advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Ze beginnen aan een rechtszaak tegen de FBI en lokale autoriteiten en dat is nog maar het begin. Bekijk deze film vanaf 1 juni op het grote doek bij Kinepolis en bestel je bioscoopkaartje met korting hier.

Ben je benieuwd naar alle films die nu in de bioscoop draaien? Hier vind je het gehele film overzicht van Kinepolis.

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat en wil je er graag weer op uit?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met veel voordeel naar een Kinepolis bij jou in de buurt. Scoor je bioscoopkaartje met korting hier!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.