Vier de kerst met Balkan Restaurant Macedonië

donderdag, 17 december

Normaal gesproken zit Balkan Restaurant Macedonië met de kerstdagen vol met gasten die hun kerstdiner samen willen vieren. Elk jaar wordt een speciale menukaart gemaakt om de gasten te verrassen met een heerlijk kerstdiner en wordt het gezellige restaurant nóg gezelliger aangekleed dan normaal. Ook dit jaar is de kerstversiering al opgehangen, maar helaas zal de Kerst er toch wat anders uit gaan zien.

Net als elk jaar is er ook nu een speciaal kerstmenu samengesteld, maar dit jaar is dit menu de hele maand geldig! Het menu is geschikt voor afhaal of is in overleg te bezorgen in Groningen. Het (kerst)diner bestaat uit drie gangen en is €35,00 per persoon inclusief een gratis fles wijn!

Bestellen is mogelijk vanaf 2 personen en kan via macedonie@home.nl of telefonisch 050 313 4009. Nieuwsgierig naar het kerstmenu? Check dan snel de link hieronder.

Klik hier voor meer informatie

Kerstdiner Macedonië

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!