Kaasfondue pakketten van DOT in Groningen

vrijdag, 20 november

Sinds een aantal weken heeft de horeca de deuren weer gesloten, een domper, maar ze komen met creatieve ideeën om deze tijd goed door te komen. Of je er nou gek op bent of niet, bij de DOT was het eerder al een groot succes: de kaasfondue editie! En waarom ergens mee stoppen als zoveel mensen erom vragen?

DOT in Groningen

Adres: Vrydemalaan 2
Prijsklasse: €€ van de €€€

Op vrijdag, zaterdag en zondag (tussen 16.00 en 18.00 uur) zijn de Verzot-op-Dot boxen weer af te halen. Deze uitgebreide kaasfondue pakketten bevatten alles voor een geslaagde cheesy avond. Zo krijg je bijvoorbeeld gehaktballetjes, falafel, gamba’s, nacho’s, broccoli, een fles sauvignon blanc en nog veel meer!

Er zijn twee verschillende pakketten samengesteld dat genoeg zal zijn voor 2 personen.
Pakket 1 is af te halen voor €32,50 en pakket 2 voor €45,00. Mocht je een Verzot-op-Dot box besteld hebben voor 15.00 uur, dan staat deze nog dezelfde dag voor je klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 of 2 dagen van te voren te bestellen.

Voor alle kaasfondue fanaten sluiten we af met de passende quote van DOT: ‘Let’s have a cheesy day!’

Bekijk hier de pakketten

DOT kerstbal

Wil je andere aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje bekijken? Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants in Groningen bekijken!