Mystery Guest: Italiaanse avond bij de RavioliBar in Groningen

donderdag, 1 december

Hartje centrum, midden op de Vismarkt in Groningen vind je RavioliBar. RavioliBar, een verrassend concept dat nog niet elders in Nederland bestaat. Het is gebaseerd op de handgemaakte pasta uit Italië waarbij iedere familie zijn eigen receptuur heeft, die al eeuwenlang wordt doorgegeven. Hierbij is de oma de trotse houdster van ‘het enige echte juiste’ recept. Net als de Italiaanse nonne maken ze bij de RavioliBar ook zelf de ravioli. Daarnaast, zoals de naam al zegt, is het ook een levendige bar, waar je op ieder moment van de dag gezellig kunt zitten om een drankje te doen.

Service: 7,5
Eten: 8
Sfeer: 8,5

Viergangendiner bij RavioliBar Groningen

Met deze deal kun je genieten van een viergangendiner met verschillende huisgemaakte ravioli. De sfeer in de RavioliBar is erg gezellig, je krijgt door de Italiaanse muziek en heerlijke Italiaanse wijnen bijna het gevoel dat je in Italië bent. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je een relaxte avond hebt.

Antipasti

Vooraf krijg je een uitgebreid antipasti-plateau met heerlijke kazen, vleeswaren, olijven en brood met smeersels. Dit kun je goed combineren met lekkere Italiaanse wijnen of bieren die op de kaart staan. Daarnaast zijn er ook alcoholvrije cocktails.

Happiness inside

Je kunt verschillende smaakcombinaties proeven die je zelf kunt samenstellen. Er is ruime keuze aan ravioli met vullingen van vlees, vis en vega, met sauzen die het helemaal afmaken. Je kunt twee verschillende ravioli per persoon kiezen, ook ideaal om te delen. De huisgemaakte ravioli geeft het motto overduidelijk weer: ‘Happiness inside’.

Share the taste, The moment, The memory

Een echte aanrader is Ossobuco Milanese, waarbij de vulling van kalfsvlees, saffraan, spinazie, olijven, kappertjes en puttanesca-saus elkaar voortreffelijk aanvullen. Daarnaast is het eekhoorntjesbrood een goede keuze, waarbij de saus van rode wijn, knoflook, salie en tomaten de ravioli compleet maakt.

Dolce

Om het Italiaanse diner in stijl af te sluiten kun je kiezen uit een tiramisu, cheesecake of affogato. Daarnaast krijg je nog een kop koffie of thee.
Buon Appetito!

Koop de deal van RavioliBar

Liever een deal van een ander restaurant in Groningen? Bekijk dan snel welke deals er vandaag nog meer online staan!