In één swipe door van dat gezellige restaurantje naar de nieuwste James Bond

zaterdag, 9 december

Na een heerlijk diner bij dat leuke tapastentje laat je de ober jouw voucher zien en trekken jullie je jas aan. De deur van het restaurant valt achter je dicht en een fris winterbriesje komt jullie tegemoet. Snel verplaatsen jullie je naar de dichtstbijzijnde vestiging van Kinepolis. Daar aangekomen staat er een lange rij voor de ticketbalie, maar jij hebt vanmiddag al gereserveerd met je voucher, dus de bioscoopmedewerker werpt een korte blik op je telefoon en jullie kunnen zo doorlopen. Gewapend met een cola en een kleine popcorn (voor na de pauze, want je zit natuurlijk nog vol van een heerlijk nagerecht), ploffen jullie neer in een zachte bioscoopstoel. Je bent helemaal klaar voor die spannende film die je al weken wilt zien. De zaal wordt donker en het wordt stil in de zaal. De film begint. Wat een heerlijke avond…

Het ultieme avondje uit: eerst een heerlijk etentje en daarna door naar bios! Met onze combideals reserveer je met korting bij jouw favoriete restaurant en ben je ook direct in het bezit van een voordelig bioscoopkaartje van Kinepolis/Utopolis. Je reserveert via Het Laatste Tafeltje bij dat leuke restaurant met flinke korting en ontvangt in de mail de vouchers zoals je gewend bent, plús het aantal gewenste bioscooptickets! Zo ga jij in één swipe op je telefoon van dat gezellige restaurantje op de hoek door naar de nieuwste film in de bioscoop.

De combideal: hoe compleet wil je het hebben?

Waar vind je de combideal? Je kunt o.a. gebruik maken van de combideal bij Harbour Café, ‘t Zwarte Schaap, Kleintje Maas, The Blokes, Bistro Bommen Berend, De Kornuiten, Restaurant Meerwold en El Txoko!

Ps: is de date zó gezellig dat jullie het liefst nog een glaasje wijn bestellen en nog uren door kunnen kletsen? Geen probleem: je bioscoopkaartje is geldig tot 25 juli 2018, dus kan ook op een ander moment gebruikt worden!