Het Laatste Tafeltje in 2022

woensdag, 5 januari

Nogmaals de beste wensen voor 2022! Het nieuwe jaar is alweer een aantal dagen oud en hopelijk zijn we allemaal weer fris en fruitig om er een goed jaar van te maken. Wij van Het Laatste Tafeltje hebben zin om te gaan knallen en het platform verder te laten groeien. Het zit natuurlijk nog even tegen met de huidige lockdown maar als deze opgeheven is, staat Het Laatste Tafeltje klaar met veel positieve veranderingen.

Achter de schermen heeft het team namelijk niet stilgezeten. Eigenlijk wel een beetje, want er is tijd genomen (vanwege lockdowns en andere maatregelen) om eens goed stil te staan bij de vraag: ‘Hoe kan het platform van Het Laatste Tafeltje verbeterd worden?’.

De toekomst van Het Laatste Tafeltje

Coming soon..
Er zijn vele uren besteed aan brainstormen, vergaderen en sparren om de bovenstaande vraag zo volledig en kritisch mogelijk te beantwoorden. Hierdoor is een lijst ontstaan met punten waarmee Het Laatste Tafeltje zowel haar gebruikers als aanbieders beter kan bedienen. Met de nieuwe ontwikkelingen zullen ondernemers meer vrijheid, flexibiliteit en inzicht krijgen en wordt Het Laatste Tafeltje voor gebruikers écht een totaal horecaplatform.

Hopelijk mogen de eerste grote veranderingen snel gepresenteerd worden zodat wij de horeca en haar potentiële gasten kunnen helpen om er een fantastisch jaar van te maken!

Waardvolle feedback wordt beloond
Uiteraard hebben gebruikers en ondernemers al een groot aandeel gehad in het proces met hun gegeven feedback en ideeën. Toch zijn wij erg benieuwd of er nog (verbeter)punten zijn die nog niet op het eerder genoemde lijstje staan. Alle tips zijn daarom welkom en de meest waardevolle tips zullen kans maken op een HLT tegoedbon t.w.v. €50,00! Dus gebruikt u regelmatig Het Laatste Tafeltje als horecagast of aanbieder? Laat dan graag uw tip(s) weten via info@hetlaatstetafeltje.nl.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe features? Dat kan! Mail ons je e-mailadres en eventueel de reden van aanmelding om zo sneller te kunnen profiteren van de mogelijkheden en acties. Vergeet tot slot niet de blog van Het Laatste Tafeltje waarin de meest actuele horecanieuwtjes uit je regio voorbij komen.

Wil je bij een restaurant voordelig eten afhalen? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!