Gratis zaalverhuur bij Bar Smoke in Groningen

vrijdag, 22 juli

Bar Smoke in Groningen vind je op de Grote Markt: hartje centrum. Je kunt in deze sfeervolle bar niet alleen heerlijk eten en langdurig borrelen, maar Bar Smoke is ook af te huren als feestlocatie!

Bar Smoke in Groningen

Bar Smoke in Groningen beschrijft zichzelf als informeel en no-nonsense. Je bent hier dus aan het juiste adres als je gewoon lekker wil eten en genieten van een wijntje, (speciaal)biertje of een cocktail. Bij mooi weer kun je zelfs plaatsnemen op het terras, waar je uitzicht hebt op de Grote Markt!

Zaalverhuur bij Bar Smoke in Groningen
Heb je binnenkort nou iets te vieren of ben jij aan de beurt om een feest te organiseren? Dan kun je bij Bar Smoke voor gezelschappen vanaf 50 personen een zaal afhuren. Deze zaal is van alle gemakken voorzien, inclusief apparatuur, licht en geluid voor mooie feesten! Bovendien betaal je alleen voor het drankarrangement en helemaal niks voor de huur zelf. Bar Smoke werkt namelijk met een omzetgarantie van € 400,-. Dat betekent op de avond zelf vrij drinken tot € 400,- en daarna worden consumpties gelijk afgerekend. Afkoop van drank is ook mogelijk, maar dan wordt deze €400,- van het totaalbedrag afgehaald. De zaal kan worden gehuurd voor een periode van vier uur, maar langer is in overleg ook mogelijk. Voor een compleet verzorgde avond kun je nog kiezen voor extra opties, zoals een DJ en snacks. Dat belooft een heel mooi feest te worden!

Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen voor zaalverhuur bij Bar Smoke in Groningen!

Zaalverhuur bij Bar Smoke in Groningen

Zaalverhuur niet helemaal jouw ding? Bekijk ook eens ons volledige overzicht van groepsuitjes in Groningen!