Grand Café Groningen is nu Grand Café Mr. Bakels!

dinsdag, 29 augustus

Het voor Groningers alom bekende Grand Café Groningen aan het Zuiderdiep heeft een kleine transformatie ondergaan! Vanaf nu zal de zaak doorgaan onder de naam: Grand Café Mr. Bakels. Maar wat kunnen de vaste- en nieuwe gasten nog meer verwachten?

Grand Café Mr. Bakels in Groningen

Begin dit jaar is Grand Café Mr. Bakels in de goede handen gevallen van drie nieuwe eigenaren: Emile Bakels, Anton van Sprundel en Gerben Elzinga. Samen zorgen zij ervoor dat je met een gerust hart langs kunt komen bij het vertrouwde nummertje 56 aan het Gedempte Zuiderdiep. Naast de nieuwe naam en het modern ogende logo zullen er nog een aantal (kleine) aanpassingen op te merken zijn. Zo is de stijl en uitstraling iets robuuster geworden en hebben nieuwe gerechten hun plek ingenomen op de menukaart. Deze gaan meer richting fine dining zoals tartaar van rode poon en ribeye met zwoerd en portsaus. Dit is uiteraard niet alles dus mocht je benieuwd zijn wat de chefs allemaal in petto hebben, klik dan hier.

De veranderingen gaan samen met dezelfde vertrouwde gezichten en gastvrijheid die je gewend was en gelukkig nog steeds kan verwachten! Grand Café Mr. Bakels is van maandag t/m zondag vanaf 11.30 uur geopend voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, kopje koffie met lekkernij of gezellige borrel. Breng snel eens bezoekje aan Grand Café Mr. Bakels en neem zelf de proef op de som!

Ben je toch op zoek naar een andere horeca uitje met korting? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants in Groningen!