Help de horeca de winter door!

zaterdag, 28 november

Er is helaas nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van de horeca. Ondernemers zitten nu al een lange tijd met veel onbeantwoorde vragen en dat terwijl de nood voor veel zaken hoog begint te worden of al is. In ons laatste artikel over de nieuwste horeca ontwikkelingen werd er gesproken over de goede hoop van een eventuele opening rond half december. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag.

De huidige steunpakketten vanuit de overheid zorgen voor enige aanvulling qua inkomsten maar veel eigen reserves van horecazaken beginnen op te raken. Daarom is het belangrijk om de horeca, zoals eigenlijk al een lange tijd, te steunen in deze lastige situatie.

Hopelijk lees je onze blogs en heb je daarmee allerlei creatieve concepten van ondernemers voorbij zien komen. Misschien zat er iets leuks voor jou tussen en heb je een ondernemer daarmee kunnen helpen. Wij zullen zulke blogs blijven schrijven zodat nieuwe initiatieven van horecazaken onder de aandacht worden gebracht.

Een andere manier om je favoriete zaak te ondersteunen is via GoFundMe. Een mooi platform, waarbij elke euro terecht komt bij de zaak van jou keuze. Ben jij een horecaondernemer of ken jij iemand zonder zo’n pagina? Meld je dan gemakkelijk en snel hier aan.

Op onze hoofdpagina kun je verschillende restaurants bekijken! Ook door vouchers te kopen, steun je de ondernemer!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en tips rondom de horeca? Houdt dan onze blog in de gaten.