Genieten tijdens de Voorjaarsvakantie!

woensdag, 1 maart

Ben je nou lekker een weekje vrij en is er nog een gaatje in de planning? Geniet dan in de voorjaarsvakantie van leuke horeca uitjes! Met het uitgebreide aanbod op Het Laatste Tafeltje is er genoeg leuks en lekkers te beleven. Doe hieronder alvast wat inspiratie op en vraag vervolgens snel of iemand met je mee wilt!

TIP! Maak gebruik van filters

Om gerichter te zoeken zijn er verschillende filters die je kunt gebruiken. Op deze manier heb je direct een volledig overzicht van het (voor jou) meest interessante en beschikbare aanbod. Zo kan er gefilterd worden op provincie, soorten deals zoals diner, lunch of high borrel en selecteer je een specifieke datum met het aantal personen. Via de App verschijnen deze opties door te klikken op de knop ‘Filters’ naast de restaurant zoekbalk.

Gezellige lunch of high tea

Een middag zorgeloos genieten van een lekkere lunch of high tea, dat is toch heerlijk?! Kies bijvoorbeeld voor een broodje of flammkuchen incl. drankje bij de Kater (28% korting) of één van de lunchtoppers met verse smoothie bij Healthy Way (36% korting). Als je liever bijkletst onder het genot van een high tea dan is Bakkerij Toos een aanrader!

Bekijk al het lunch aanbod door eenvoudig te filteren op ‘Lunch

Breed aanbod van diners

Van een relatief snelle hap tot uitgebreid dineren, het is allemaal mogelijk. Reserveer een tafeltje bij TOTT Groningen voor een hoofdgerecht naar keuze (31 % korting), schuif aan bij Grieks Restaurant Olympia en geniet van een 2-gangen diner met een drankje (31% korting) of kies voor de beste kip van Groningen bij je 3-gangen diner van LeCuq (37% korting). Liever uitgebreider dineren? Geen probleem! Verschillende chefkoks laten je verrassen met chefs tables waarin de lekkerste gerechten zijn verwerkt zoals een 4-gangen shared dining bij Harbour Café (23% korting), een 5-gangen bij De Markies (23% korting) of 6-gangen bij Dinercafé Plezant (20% korting).

Bekijk al het diner aanbod door eenvoudig te filteren op ‘Diner

Borrelen met goedgevulde borrelplanken

Hou je wel van een borreltje en vooral in combinatie met lekkere bijpassende hapjes? Profiteer dan extra voordelig van heerlijke drankjes en geweldige borrelplanken. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij Eetcafé de d’Ouwe Brandweer (24% korting) en Bistro Bommen Berend (20% korting)!

Bekijk al het borrel aanbod door eenvoudig te filteren op ‘High borrel

Voordelig naar de film bij Kinepolis

Ben je naast een horeca uitje ook nog op zoek naar een activiteit? Ga dan extra voordelig naar de bioscoop! Met de actie bij Kinepolis profiteer je van 25% korting op je bioscoopkaartje. Hierdoor betaal je slechts €8,95 voor een voucher t.w.v. €12,00!