Genieten bij Restaurant Macedonië in Groningen

vrijdag, 11 september

Al 35 jaar kunnen Groningers genieten van heerlijke Joegoslavische gerechten bij Restaurant Macedonië in het hart van Groningen. Via Het Laatste Tafeltje kun je hier nu heerlijk en voordelig dineren, benieuwd? Lees dan snel verder!

Restaurant Macedonië in Groningen

Net buiten de binnenstad van Groningen, aan de Nieuwe Ebbingestraat, is Restaurant Macedonië gevestigd. Eenmaal binnen het restaurant verbaas je je over de gezellige uitstraling van het restaurant en ook zie je aan de muur foto’s van bekende voetballers die een stap in het restaurant hebben gezet voor de heerlijke gerechten. Hier geniet je van diverse visspecialiteiten, stoofpotjes en vleespotjes, typische Joegoslavische gerechten. Benieuwd naar de gehele menukaart? Bekijk die hier en kies meteen jouw lievelingsgerechten!

Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier van een uitgebreid 2-gangendiner voor €19,95 euro per persoon (28% korting) waarbij je ruime keuze hebt van de kaart. Ga jij vanavond iets anders proberen dan normaal? Bekijk de aanbieding en reserveer meteen jouw vouchers!

Geniet van Macedonische sferen in eigen land!

Geplaatst door Balkan Restaurant Macedonië op Zaterdag 18 juli 2020