Culinair genieten bij Kaatje bij de Sluis

donderdag, 16 december

Wil je écht eens (culinair) genieten? Reserveer dan een tafeltje en een kamer bij Restaurant en Residence Kaatje bij de Sluis. Met ruim 45 jaar ervaring (en een Michelin ster) is Kaatje bij de Sluis een fantastische plek waar je gastronomische gerechten geserveerd krijgt en volledig tot rust kunt komen. Het mooie is dat je via Het Laatste Tafeltje extra voordelig terecht kunt bij Kaatje bij de Sluis!

Kaatje bij de Sluis Blokzijl

In Overijssel ligt het kleine havenstadje Blokzijl, waar Kaatje bij de Sluis zich al 48 jaar thuis voelt. De naam van het hotel en restaurant heeft verband met de naast gelegen ophaalbrug en de sluis, midden in het hart van Blokzijl. Aan de aanwezige culinaire ervaring valt niet te twijfelen. Op één jaar na heeft Kaatje bij de Sluis sinds 1978 minstens één Michelin ster gekregen. Chef kok Peter Postma en zijn brigade zorgen namelijk voor geweldige creaties en smaakcombinaties bereidt met biologische- en streekproducten. Gastronomie, gezelligheid en sfeer zijn de elementen die hier zeker bij elkaar komen.

Na het diner kan je heerlijk ontspannen in één van de zeven luxe kamers. Het pand van Kaatjes Residence stamt al uit 1860 en heeft een huiselijk karakter. Met de smaakvolle en comfortabele inrichting wordt je verblijf bijzonder aangenaam en daardoor een echte aanrader.

Foto's kaatje bij de sluis

Korting via Het Laatste Tafeltje
Omdat dineren op dit moment door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk is, biedt Kaatje bij de Sluis een 9-gangen amuse lunch aan via Het Laatste Tafeltje! Voor €44,50 per persoon (52% korting) krijg je allerlei prachtige combinaties van kleuren, geuren en smaken geserveerd. Het zal een middag worden om niet te vergeten. Ook staat er een hotelarrangement online waarbij een overnachting wordt gecombineerd met een 9-gangen amuse diner en ontbijt voor €149,00 (21% korting). De vouchers hebben een lange geldigheid waardoor je deze na de avondlockdown kunt verzilveren. Het is tevens een leuk cadeau om te geven voor kerst!

Deals van Kaatje bij de Sluis

Wil je liever bij een ander restaurant eten of afhalen? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!