De vet gezellige frituurloop van Bar Smoke

zaterdag, 20 februari

De mannen van Bar Smoke houden wel van het organiseren van leuke en speciale evenementen. Eind vorig jaar werd tijdens de Grote Online Grunnquiz (een waar spektakel) je kennis over Groningen op de proef gesteld. Nu hebben de snack connaisseurs een voorsprong gekregen. Volgende week is er namelijk de enige echte frituurloop in Groningen!

Op zaterdag en zondag kan je deelnemen aan deze unieke wandeltocht. Je bezoekt samen met je snackbuddy de beste cafetaria’s waar je elke keer kan genieten van een andere snack en drankje. Bij elke zaak worden er nieuwe quizvragen aan jullie voorgelegd. Neem dit uiterst serieus want de prijzen zijn niet mals. Zo kan je verschillende snacks en sauzen winnen maar de klapper op de vuurpijl is een jaarvoorraad aan frikandellen!

Als je dit niet wilt missen, wees er dan snel bij want de helft van de shifts zijn al gesloten! Deelname kost slechts 4,00 euro per deelnemer. Inschrijven kan via de link hieronder.

Frituurloop Bar Smoke

Logo Bar Smoke Groningen

Wil jij ook weten of er interessante deals online staan op Het Laatste Tafeltje? Bekijk alle restaurants in Groningen hier en reserveer meteen jouw favoriete deal!