Foodtruck bij Drive INdo in Groningen

vrijdag, 16 juli

Bij Drive INdo in Groningen kun je genieten van heerlijke schotels en rijsttafel, sinds een tijd is het ook mogelijk om jouw eigen foodtruckt te huren! Wil je weten hoe dat zit? Lees dan snel verder!

Drive INdo in Groningen

Kosten: Vanaf €15,50 euro per persoon
Adres: Wasaweg 11-1 in Groningen

Bij Drive INdo aan de Wasa weg 11-1 in Groningen kun je doorgaans genieten van afhaalgerechten zoals Nasi goreng, Sambal goreng buncis en roedjak manis. Naast het afhalen van heerlijke Javaanse gerechten kun je ook kiezen voor het reserveren van de foodtruck. Deze foodtruck is gemaakt van een oude brandweerauto. Het reserveren van de brandweerauto kan vanaf 20 personen en er geldt een minimum van €15,50 euro per persoon. De schotels die worden geserveerd vanuit de foodtruck bestaan uit veel verschillende soorten: Babi KEtjap schotel, Aya Karry schotel, Daging rendag schotel en nog veel meer!

Ben jij geïnteresseerd in de Foodtruck? Klik dan op de link hieronder om alle informatie op te vragen en reserveer hem voor jouw feestje of evenement!

Bekijk de website

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!