Korting op foodies: Hét culinaire magazine van Nederland

maandag, 21 oktober

Foodies is voor mensen die van eten houden. Van verrassend eenvoudige maaltijd tot experimenteren met een uitdagend recept. Wij van Het Laatste Tafeltje zijn dol op eten en gingen de samenwerking met foodies aan.

Het magazine: foodies

Foodies is te verkrijgen in de winkel of als abonnement op je deurmat. In het magazine kom je recepten tegen voor zowel de beginnende thuiskok als de gevorderde foodie. Hiernaast wordt je door foodies op de hoogte gesteld van al het nieuws in de kookwereld. Dit doen ze met uitgebreide interviews en interessante reportages. Kortom: het magazine barst van culinaire hoogstandjes en nieuwtjes, voor ieder wat wils!

Foodies Magazine

Abonnement op foodies

Wanneer je een abonnement afsluit bij foodies trakteer je jezelf elke maand op een speciaal momentje. Kook er op los met de vele recepten in het magazine en blijf op de hoogte van de nieuwste foodtrends. Naast het magazine is foodies ook actief op hun website waar ze geregeld spraakmakende blogs posten. Lees bijvoorbeeld de blog over het verschil tussen een taco, tortilla en burrito. Maar je kunt hier ook terecht voor veel recepten: van zoete aardappelfriet tot gevulde pompoen met roomsaus, het kan allemaal.

Bekijk de website van Foodies hier en maak kennis met veel verschillende recepten en blogs!

Korting op foodies Magazine

Wij van Het Laatste Tafeltje zijn natuurlijk dol op eten en hebben daarom een fantastische aanbieding samen met Foodies. Voor maar €14,99 ontvang je 4 uitgaven van het magazine foodies. Met meer dan 40% korting is dit een heerlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Tussen deze 4 uitgaven zit ook een extra dikke kerstuitgave van foodies. Zodat je ook tijdens de kerst je (schoon)familie kunt verrassen met originele recepten. Als je een kijkje wilt nemen bij de aanbieding op Het Laatste Tafeltje kun je hier terecht.

Foodies opengeslagen

Voorwaarden aanbieding

Na het bestellen van de aanbieding zit je nergens aan vast. Nadat je de 4 uitgaven hebt gekregen stopt het abonnement vanzelf zodat je geen onverwachte kosten hebt. Je kunt deze aanbieding ook cadeau geven, bekijk de aanbieding hier en bestel dit leuke tijdschrift meteen!

Benieuwd naar onze andere blogs? Laatst schreven wij een blog over de films die in oktober uitkomen bij Kinepolis en een blog over het kiezen van de menukaart.