Fletcherhotel uitgelicht: La Ville Blanche in Limburg

dinsdag, 20 september

In heel Nederland vind je ruim honderd Fletcherhotels waar je via Het Laatste Tafeltje met korting kunt overnachten. Deze week staat Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in de schijnwerpers!

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche is te vinden aan de Hoogstraat 2 in het centrum van Thorn. Dit historische stadje in Midden-Limburg wordt vanwege de witgepleisterde gebouwen ook wel ‘het witte stadje’ genoemd, vandaar ook de naam van het hotel. Thorn heeft daarnaast een rijke historie. Tijdens een wandeling door het karakteristieke stadje waan je je even helemaal in de Middeleeuwen.

Ook voor de wijdere omgeving is Thorn het bezoeken waard, want je kunt er namelijk prachtig wandelen en fietsen. Thorn ligt tegen de Maasplassen aan en ook nationale parken De Meinweg en de Groote Peel liggen in de buurt. Het indrukwekkende en afwisselende landschap is bij uitstek geschikt voor een fiets- of wandeltocht. E-bikes zijn te huur bij het hotel. Na het wandelen of fietsen kun je heerlijk dineren in het à la carte-restaurant of een drankje doen in de authentieke kelderbar. Bij mooi weer kun je plaatnemen op het terras aan de voorkant van het hotel en zelfs op het grote terras op de binnenplaats.

Terras Ville Blanche - Het Laatste Tafeltje

Voordelig overnachten in Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Binnenkort even eropuit? Met de deal van Het Laatste Tafeltje overnacht je met z’n tweetjes voordelig in Hotel-Restaurant La Ville Blanche of één van de andere unieke Fletcherhotels. Met een korting van maar liefst 56% komt dat neer op maar €17,50 per persoon! Deze prijs geldt voor de 3-sterrenhotels van Fletcher. Voor een meerprijs van slechts €5,- per persoon overnacht je in één van Fletchers 4-sterrenhotels. Klik op de knop hieronder om je voucher voor een hotelovernachting te kopen! De hotelvoucher is geldig t/m 31-12-2022.

Koop je vouchers voor een hotelovernachting bij Fletcher!

Voordelig dineren bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Uitgebreid dineren bij La Ville Blanche of één van de andere Fletcherhotels in Nederland? Voor €34,95 geniet je met z’n tweeën van een heerlijk 3-gangendiner met keuze uit gerechten van een speciale menukaart. Klik op de onderstaande knop om vouchers te kopen voor het 3-gangendiner bij Fletcher!

Koop je vouchers voor het 3-gangendiner van Fletcher!

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Kijk voor andere voordelige uitjes ook eens in ons volledige overzicht van leuke deals in Nederland!