Fletcherhotel uitgelicht: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

dinsdag, 8 juni

In heel Nederland vind je bijna 100 Fletcher hotels waar je met korting via Het Laatste Tafeltje kunt overnachten. Wij lichten elke week een bijzonder hotel uit waar je met korting kunt neerstrijken als de hotels weer volledig open gaan, deze week: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer.

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een nieuw 4-sterrenhotel in Arnemuiden, waar je kunt genieten van de Zeeuwse natuur. Het hotel ligt aan het Veerse Meer en tijdens een heerlijk drankje op het terras kun je het hele meer bekijken. Daarnaast zijn de hotelkamers voorzien van alle gemakken en kun je in het hotel terecht in de fintesszaal, het restaurant en diverse vergaderzalen. De omgeving is perfect voor mooie fiets- en wandeltochten, maar je kunt ook naar Middelburg voor een stedelijke sfeer!

Met Het Laatste Tafeltje kun je hier voordelig overnachten met twee personen. Helaas zijn de hotels nu beperkt open, maar na de coronacrisis kun je volop genieten van dit hotel met extra korting.

Wil jij hier na de coronacrisis overnachten met een vriend(in) of familielid? Bekijk Hotelovernachting voor 2 Fletcher Hotels Nederland en reserveer!