Fletcherhotel uitgelicht: Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

maandag, 24 mei

In heel Nederland vind je bijna 100 Fletcher hotels waar je met korting via Het Laatste Tafeltje kunt overnachten. Wij lichten elke week een bijzonder hotel uit waar je met korting kunt neerstrijken als de hotels weer volledig open gaan, deze week: Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een Fletcher hotel dat ligt in het Groene hart van Zuid-Holland. Het hotel is gemaakt in een oude boerderij en is voorzien van alle gemakken. In het hotel kun je terecht voor fijne faciliteiten zoals een sauna, buitenzwembad en café. De omgeving is perfect voor mooie fiets- en wandeltochten, maar je kunt ook naar Rotterdam voor een stedelijke sfeer!

Met Het Laatste Tafeltje kun je hier voordelig overnachten met twee personen. Helaas zijn de hotels nu beperkt open, maar na de coronacrisis kun je volop genieten van dit hotel met extra korting.

Wil jij hier na de coronacrisis overnachten met een vriend(in) of familielid? Bekijk Hotelovernachting voor 2 Fletcher Hotels Nederland en reserveer!