Fletcherhotel uitgelicht: Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk

woensdag, 27 juli

In heel Nederland vind je ruim honderd Fletcherhotels waar je via Het Laatste Tafeltje met korting kunt overnachten. Deze week staat Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk in de schijnwerpers!

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Aan de Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk ligt Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Naar eigen zeggen staat dit hotel synoniem voor gastvrijheid en de typische Brabantse gezelligheid. Het wordt niet voor niets beoordeeld met een 7,2! In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch én diner. Daarnaast is het terras de perfecte plek om met mooi weer van het zonnetje te genieten. Verder heeft dit hotel een sauna en de mogelijkheid tot huren van elektrische fietsen en e-choppers.

Hotel-Restaurant Boschoord ligt verscholen in de uitgestrekte Brabantse bossen, maar naast bossen zijn in de nabije omgeving ook een heleboel vennetjes én Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen te vinden. Dat je hier heerlijk kunt fietsen en wandelen spreekt dus voor zich. Het hotel ligt bovendien op minder dan een half uur rijden van Den Bosch, Tilburg, de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Eindhoven Airport.

Voordelig overnachten in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Deze zomer een weekendje weg? Met de deal van Het Laatste Tafeltje overnacht je met z’n tweetjes voordelig in Hotel-Restaurant Boschoord of één van de andere unieke Fletcherhotels. Met een korting van maar liefst 56% komt dat neer op maar €17,50 per persoon! Deze prijs geldt voor de 3-sterrenhotels van Fletcher. Voor een meerprijs van slechts €5,- per persoon overnacht je in één van Fletchers 4-sterrenhotels. Klik op de knop hieronder om je voucher voor een hotelovernachting te kopen! De hotelvoucher is geldig t/m 31-12-2022.

Koop je vouchers

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Kijk voor andere leuke uitjes ook eens naar ons overzicht van deals in Nederland!