Filmtip! Ticket to Paradise bij Kinepolis

dinsdag, 18 oktober

Heb jij de nieuwe komedie Ticket to Paradise al gezien? In deze hilarische film reist een een gescheiden stel, gespeeld door George Clooney en Julia Roberts, af naar Bali met het doel de bruiloft van hun dochter te saboteren. Met de deal onderaan de pagina zie je Ticket to Paradise vanavond al extra voordelig bij Kinepolis!

Ticket to Paradise bij Kinepolis

Hoera, George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek! In de nieuwe film Ticket to Paradise nemen ze de rollen van Georgia en David op zich: een gescheiden stel dat constant ruzie maakt. Hun dochter Lily is na haar examens met een vriendin op vakantie gegaan naar Bali. Een maand later zitten ze er echter nog, want Lily is verliefd geworden en van plan te trouwen. Georgia en David reizen af naar Bali om hun dochter te behoeden voor een soortgelijke hel als hun eigen huwelijk. Het resultaat: een hilarisch getouwtrek tussen vader en moeder, die ondanks hun gekissebis moeten samenwerken om te voorkomen dat hun dochter daadwerkelijk trouwt.

In Ticket to Paradise zijn naast Oscar®-winnaars Julia Roberts en George Clooney ook Sean Lynch, Kaitlyn Dever en Lucas Bravo te bewonderen.

ticket to paradise still - Het Laatste Tafeltje

Voordelig naar Ticket to Paradise met Kinepolis

Wil jij Ticket to Paradise vanavond al in de bioscoop zien? Dat kan voor maar €8,95 bij een Kinepolis bij jou in de buurt. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!

Bekijk hieronder de trailer voor Ticket to Paradise