Filmtip! Soof 3 bij Kinepolis

donderdag, 15 september

Vanaf vandaag is dan toch eindelijk Soof 3 in de bioscoop te zien! De romantische komedie van Nederlandse bodem werd maar liefst vier keer uitgesteld en heeft dus op zich laten wachten. Met de deal onderaan de pagina zie je Soof 3 extra voordelig bij een Kinepolis bij jou in de buurt!

Soof 3 bij Kinepolis

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Soof 3 is geregisseerd door Anne de Clerq en Lies Visschedijk speelt zoals voorheen de rol van Soof. Daarnaast spelen ook Dan Karaty, Fedja van Huêt, Roos Dickmann, Elise Schaap en Anneke Blok een rol in de film.

Soof 3 still - Het Laatste Tafeltje

Voordelig naar Soof 3 met Kinepolis
Wil jij de allerlaatste Soof vanavond al in de bioscoop zien? Dat kan voor maar €8,95 bij een Kinepolis bij jou in de buurt. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!

Bekijk hieronder de trailer voor Soof 3