FILMTIP! OPPENHEIMER

woensdag, 23 augustus

De best bezochte bioscoopfilms van afgelopen tijd zijn zonder enige twijfel Barbie en Oppenheimer. Twee compleet verschillende genres maar voor beide films hebben miljoenen mensen hun weg weten te vinden naar de bioscopen. In deze blog lees je waarom je Oppenheimer moet bezoeken en jou aandacht echt waard is!

Oppenheimer bij Kinepolis

Sinds de première heeft Oppenheimer al meerdere records verbroken en staat het op de vierde plek van grootste Universal films ooit in Nederland! Dit is mede te danken aan de regisseur en sterrencast bestaande uit meerdere Oscar- winnaars en genomineerden. Het verhaal is namelijk geschreven door Christopher Nolan en de personages worden vertolkt door onder andere Cillian Murphy, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Rami Malek en Matt Damon. Leuk feitje! De Nederlandse Hoyte van Hoytema heeft een fantastische bijdrage geleverd door te filmen met IMAX-camera’s. Hierdoor is Oppenheimer ook te bewonderen op een groter scherm met nog scherper beeld en geluid.
Maar de grote vraag is: ‘Waar gaat de film over?’

De komende drie uur zal je worden meegenomen in een epische thriller. Klinkt misschien als een lange zit maar de tijd vliegt voorbij. Je duikt in het leven van J. Robert Oppenheimer, een wetenschapper die gefascineerd is van kwantummechanica. Hij blijkt het sleutelfiguur te zijn bij het ontwikkelen van de atoombom en zorgt hiermee voor zowel tragische- als revolutionaire gebeurtenissen. Benieuwd naar hoe hij de wereld probeerde te redden met de kans om deze vervolgens ook te kunnen verwoesten? Bekijk hieronder alvast de trailer.

Korting op Kinepolis bioscoopkaartje

Wil je naar de veelgeprezen Oppenheimer of toch een andere film zolas Barbie? Maak dan zeker gebruik van 19% korting op je bioscoopkaartjes. Voor slechts €9,75 krijg je een bioscooptegoed van €12,00 zodat je meer overhoudt voor wat lekkers of een andere uitje. Je koopt een bioscoopkaartje voordelig via onderstaande knop! Ontvang vervolgens een vouchercode waarmee een stoel kunt reserveren bij één van de vele Kinepolis bioscopen.

Koop je bioscoopkaartjes!

Wil je de bios combineren met een heerlijke lunch, diner of borrel? Bekijk dan hier het volledige aanbod!