Filmtip! Nieuwe romcom Foodies bij Kinepolis

donderdag, 12 mei

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, maar Nederland is een romantische komedie rijker! Foodies, geregisseerd door Mannin de Wildt, is een verfrissende en sprankelende romantische komedie met onder andere Sanne Vogel, Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa en Roué Verveer. Foodies is vanaf vandaag te zien bij Kinepolis en met de deal in deze blog nog voordelig ook!

De nieuwe film Foodies bij Kinepolis

Foodies in het kort
In Foodies speelt Sanne Vogel de rol van Sam, een populaire foodblogger, die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Sam ontmoet iemand en wordt verliefd, maar wanneer ze een negatieve recensie schrijft over een restaurant, blijkt de chef van het restaurant degene te zijn op wie ze verliefd is geworden. Sam werkt zichzelf steeds verder in de problemen en zowel haar carrière als haar kans op de liefde komen hiermee op het spel te staan.

Voordelig naar Foodies
Benieuwd naar de nieuwste Nederlandse romcom? Met onze aanbieding bij Kinepolis zie je Foodies vandaag nog in de bioscoop voor maar €8,95. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Bestel je voucher

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk ons gehele overzicht van deals door heel Nederland!