Filmtip! Muzikaal spektakel Elvis bij Kinepolis

donderdag, 23 juni

De langverwachte film Elvis is vanaf vandaag te zien in de bioscoop! De film werd geregisseerd door Baz Luhrmann, die ook titels als The Great Gatsby en Moulin Rouge! onder zijn naam heeft staan, en vertelt het bijzondere verhaal van de vijfenveertig jaar geleden overleden Elvis Presley. Je ziet Elvis vandaag al voordelig bij Kinepolis!

Elvis bij Kinepolis

In de film staan het leven en uiteraard de muziek van Elvis Presley centraal. Het verhaal beschrijft niet alleen zijn doorbraak in de muziekwereld, maar ook de glansrijke carrière die daarop volgde en de problemen die deze met zich meebracht. Daarnaast maakt het publiek kennis met de belangrijkste mensen in Elvis’ leven, onder wie zijn echtgenote Priscilla. Ook de gecompliceerde en dynamische relatie tussen Elvis en zijn manager kolonel Tom Parker komt uitgebreid aan bod in de film. Dit alles tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika.

De dertigjarige Austin Butler speelt in de film de rol van Elvis, Tom Hanks de rol van Tom Parker en Olivia DeJonge de rol van Priscilla Presley. Andere bekende gezichten zijn Dacre Montgomery (Stranger Things) en Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog).

Elvis - Het Laatste Tafeltje

Voordelig naar Elvis met Kinepolis
Wil jij vanavond al genieten van het muzikale spektakel Elvis? Dat kan voor maar €8,95 bij een Kinepolis bij jou in de buurt. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!

Bekijk hier de trailer voor Elvis: