Filmtip! Don’t Worry Darling bij Kinepolis

woensdag, 28 september

Vorige week is de langverwachte film Don’t Worry Darling in première gegaan! Deze thriller is niet alleen een aanrader vanwege het spannende verhaal, maar ook een bezoekje waard vanwege de cast. Met de deal onderaan de pagina zie je Don’t Worry Darling vanavond al extra voordelig bij Kinepolis!

Don’t Worry Darling bij Kinepolis

Alice en Jack hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory. In deze experimentele gemeenschap wonen de mannen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Hun CEO is Frank: een visionaire zakenman, motivator en levenscoach. Frank is de belichaming van het maatschappelijk optimisme van de jaren vijftig dat het plaatsje beheerst. De mannen werken elke dag in het hoofdgebouw van het Victory Project aan de ‘ontwikkeling van geavanceerde materialen.’ Ondertussen brengen hun echtgenotes hun tijd door met genieten van de luxe en de uitspattingen in hun gemeenschap. Zo ook Franks charmante vrouw Shelley. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan Victory.

Don't Worry Darling still - Het Laatste Tafeltje

Er beginnen echter barsten te verschijnen in het idyllische leven, die suggereren dat er achter de aantrekkelijke façade iets sinisters schuilgaat. Alice is genoodzaakt zich af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen en waarom ze daar zijn. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om aan het licht te brengen wat zich werkelijk afspeelt in dit paradijs?

In Don’t Worry Darling zijn onder andere Florence Pugh, Harry Styles en Chris Pine te bewonderen. De film is geregisseerd door Olivia Wilde, die zelf de rol van Bunny op zich neemt.

Voordelig naar Don’t Worry Darling met Kinepolis

Wil jij Don’t Worry Darling vanavond al in de bioscoop zien? Dat kan voor maar €8,95 bij een Kinepolis bij jou in de buurt. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!

Bekijk hieronder de trailer voor Don’t Worry Darling