Filmtip! Doctor Strange in the Multiverse of Madness

woensdag, 4 mei

The story continues… Het volgende hoofdstuk in het verhaal van Doctor Strange is vanaf vandaag in de bioscoop te zien! Dit is maar liefst de 28ste film uit het Marvel Cinematic Universe en, voor zover de trailer doet geloven, een spectaculair vervolg. Nieuwsgierig? Doctor Strange in the Multiverse of Madness kijk je vanaf vandaag bij een Kinepolis bij jou in de buurt!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness bij Kinepolis

Marvel en Doctor Strange
In Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt het zogenaamde multiversum geïntroduceerd. We zien hoe Dr. Strange, samen met zowel oude als nieuwe mystieke bondgenoten, naar de uithoeken van dit multiversum reist om een mysterieuze nieuwe tegenstander te ontmoeten. Dit is alweer de zesde film waarin Benedict Cumberbatch verschijnt als Dr. Stephen Strange. We zagen hem eerder in Doctor Strange (2016), Thor: Ragnarok (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019) en Spider-Man: No Way Home (2021). Naast Elizabeth Olsen verschijnen ook Patrick Stewart en Rachel McAdams in de film. Kortom, een sterrencast zoals we dat gewend zijn van Marvel. Ook interessant aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn de horrorelementen. Volgens Elizabeth Olsen, die de rol van Wanda Maximoff vertolkt, staat regisseur Sam Raimi inmiddels bekend om zijn terroriserende bioscoopervaring. Ook in deze nieuwe film wordt dus gebruik gemaakt van schrikmomenten. Dat belooft een avontuur te worden!

Bekijk hier de trailer:

Voordelig naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness in Kinepolis
Benieuwd naar de nieuwe Marvelfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Met onze aanbieding bij Kinepolis zie je ‘m vandaag nog in de bioscoop voor maar €8,95. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!