Filmtip! Bullet Train bij Kinepolis

vrijdag, 5 augustus

Brad Pitt is weer te bewonderen op het grote doek! Hij speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe actiefilm Bullet Train, die werd geregisseerd door David Leitch. Je ziet Bullet Train vandaag al voordelig bij Kinepolis!

Bullet Train bij Kinepolis

Het zal je niet verbazen dat de film Bullet Train zich afspeelt in een trein. Deze trein rijdt door hedendaags Japan en aan boord zit de huurmoordenaar Ladybug, vertolkt door Brad Pitt. Ladybug heeft zich voorgenomen vreedzamer te werk te gaan, maar wordt aan boord van ‘s werelds snelste trein geconfronteerd met andere huurmoordenaars van over de hele wereld. Hij probeert van de trein af te komen, maar dat laten zijn concurrenten natuurlijk niet zonder slag of stoot gebeuren.

In deze spannende film zijn naast Brad Pitt ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Sandra Bullock, Michael Shannon, Logan Lerman en rapper Bad Bunny te zien.

Still - Het Laatste Tafeltje

Voordelig naar Bullet Train met Kinepolis
Wil jij vanavond al genieten van de spectaculaire actiefilm Bullet Train? Dat kan voor maar €8,95 bij een Kinepolis bij jou in de buurt. Dat is een korting van 22%! Het kaartje voor volwassenen is te gebruiken bij elke Kinepolis in Nederland en kan ook bij het online reserveren worden ingeleverd. Verhinderd? Geen probleem. Je kaartje is geldig tot en met 31/12/2023, dus kan makkelijk op een ander moment worden gebruikt. Klik op de knop hieronder en bespaar direct op je volgende bioscoopbezoek.

Koop je bioscoopkaartjes!

Bekijk hier de trailer voor Bullet Train: