Films in Kinepolis: maart 2020

dinsdag, 10 maart

In deze blog lees je elke maand de beste films die te zien zin in de bioscoop bij Kinepolis. Geniet met extra voordeel van je uitje naar één van de vele films die draaien in Kinepolis!

Hope Gap bij Kinepolis

Genre: Drama
Release datum: 12 maart 2020

Deze dramafilm is gefilmd op één van de mooiste plekken in Engeland, bij Seaford in Sussex. Hier wonen Grace en Edward, die al jaren getrouwd zijn. Wanneer hun zoon Jamie een weekend langskomt vertelt Edward hem dat hij een scheiding wil aanvragen. Het hechte gezin valt tijdens de film langzamerhand uit elkaar en allerlei emoties voeren de boventoon. Een dramafilm die confronterend maar ook bijzonder mooi is. Vanaf 12 maart 2020 is deze dramafilm te bewonderen in Kinepolis Nederland.

Wil jij deze indrukwekkende film bekijken in de bios? Bekijk de trailer hieronder en plof vanavond nog neer in een Kinepolis bij jou in de buurt en scoor een bioscoopkaartje met korting!

Proxima bij Kinepolis

Genre: Drama, Actie
Release datum: 26 maart 2020

Wanneer de Franse astronaute en moeder Sarah de kans krijgt om een jaar de ruimte in te gaan is ze ontzettend gemotiveerd. Tussen alleen maar mannelijke astronauten ziet ze af tijdens de loodzware training. Tijdens deze training worstelt Sarah met het idee dat ze haar 8-jarige dochter een jaar zal achterlaten. Gaat ze uiteindelijk toch de ruimte in? De film Proxima kun je vanaf 26 maart bewonderen bij Kinepolis Nederland.

Wil jij deze film bewonderen in een Kinepolis bij jou in de buurt? Bekijk de trailer hieronder alvast en bestel je bioscoopkaartje met korting!

A Quiet Place Part 2 bij Kinepolis

Genre: Horror
Release datum: 19 maart 2020

Na de hit van A Quiet Place 1 is er nu eindelijk ook een deel 2. Deze film volgt de familie Abbott die hun reis voortzet door een wereld vol gevaren. Na een reeks moorden van de gevaarlijke beesten die afkomen op geluid wordt de wereld als maar gevaarlijker. Voor de familie Abbott betekent dit dat ze zich moeten verplaatsen, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. A Quiet Place Part 2 is vanaf 19 maart 2020 te zien in de Kinepolis bij jou in de buurt.

Bewonder jij deze horrorfilm vandaag nog op het grote doek? Bekijk de trailer en scoor je bioscoopkaartje met korting!

Trailer van A Quiet Place 1

Trailer van A Quiet Place 2

My Spy bij Kinepolis

Genre: Actie, Komedie
Release datum: 12 maart 2020

Wanneer een missie van geheim agent JJ, die werkt voor de CIA, uit de hand loopt krijgt hij nog maar één kans om zijn baan te redden. Hij wordt op een undercovermissie gezet waarbij hij een familie in de gaten houdt die in de wapenindustrie zit. Hij wordt ontmaskerd tijdens de undercovermissie door Sophie, die ook graag spion wil worden. Ze maakt een deal met hem en zal hem niet verraden als hij haar leert hoe je een echte spion wordt. Vanaf 12 maart kun je deze komische actiefilm bekijken bij Kinepolis.

Wil jij deze spannende film beschouwen in een Kinepolis bij jouw in de buurt? Bekijk de trailer hieronder en scoor bioscoopkaartje met korting!

The Singing Club bij Kinepolis

Genre: Drama, Komedie
Release datum: 26 maart 2020

Op een militaire basis in het midden van Afghanistan werkt de man van Kate, een beroepsmilitair. Samen met andere vrouwen helpt zij haar man, maar ze mist tegelijkertijd het thuisfront in Amerika. Ze besluit een koor op te richten als uitlaatklep voor haar en andere vrouwen op de basis. Als ze het Militaire Vrouwenkoor start zijn er meteen vrouwen die meedoen. Maar Lisa, een nieuwkomer op de basis, kijkt van een afstandje toe. Als ze besluit mee te doen krijgen Kate en Lisa een speciale band. Deze aandoenlijke film is vanaf 26 maart te bekijken in Kinepolis Nederland.

Wil jij deze film bekijken in de bioscoop? Scoor je bioscoopkaartje met korting!

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met veel voordeel naar een Kinepolis bij jou in de buurt. Scoor je bioscoopkaartje met korting hier!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.