Festival Noorderzon in Groningen

dinsdag, 13 augustus

De 29e editie van het festival Noorderzon staat weer voor de deur! 11 dagen lang kunnen Groningers en toeristen genieten van internationale kunst en muziek. Wij van Het Laatste Tafeltje vieren dit festival met acties en kortingen!

Het Festival Noorderzon

Sinds 1991 is het gratis toegankelijke Festival Noorderzon een begrip in Groningen, elk jaar vindt het festival plaats in de laatste twee weken van augustus. Van 15 augustus tot en met 25 augustus vind je op verschillende plekken in Groningen pop-up eettentjes, optredens van kunstenaars, muzikanten en vele activiteiten. Met gemiddeld 135.000 bezoekers verandert het Noorderplantsoen in een waar cultureel spektakel waarbij je je ogen uitkijkt.

Noorderzon in het Noorderplantsoen

Noorderzon speelt zich vooral af in Het Noorderplantsoen, het stadspark van Groningen te Noorden van de binnenstad. Maar naast Het Noorderplantsoen zijn er ook verschillende voorstellingen in de binnenstad van Groningen. Locaties zoals het Stadhuis, Grand Theatre, Het Dok en VRIJDAG Theater zorgt ervoor dat je overal in Groningen wel iets tegenkomt wat te maken heeft met Noorderzon. Tussen de voorstellingen door loop je langs veel restaurants. Het festival is dus ook hét perfecte moment om even uit eten te gaan!

Noorderzon Groningen

Met korting uit eten Noorderzon

Vlakbij het Noorderplantsoen en in de binnenstad van Groningen heeft Het Laatste Tafeltje een groot aanbod aanbiedingen. Zo kun je voor een voorstelling van Het Noorderzon Festival kiezen voor een diner met hoge korting. Door het downloaden van onze app in de Play Store of de App Store kun je meteen alle last-minute deals in de buurt van Het Noorderzon Festival bekijken. Reserveer je tafeltje meteen en schuif aan wanneer het jou uit komt.

Als je nog niet weet voor welk restaurant je wilt kiezen zie je hieronder een kaart met alle restaurants van Het Laatste Tafeltje in Groningen(blauw) en alle locaties van het festival(paars). Op loopafstand scoor je al een deal bij bijvoorbeeld Eetcafé de Stadstuin het Noorderplantsoen, Zondag(midden in het Noorderplantsoen) of Asia Today. Wil je wat verder van het Noorderplantsoen dineren, maar wel in de binnenstad? Het Restaurant Digibites is de perfecte optie!

Het Laatste Tafeltje

Naast speciale aanbiedingen voor Het Noorderzon Festival heeft Het Laatste Tafeltje ook een dagelijks aanbod dat vaak wisselt. Kijk dus voortaan voordat je uit eten gaat altijd eerst op Het Laatste Tafeltje!

Wij hebben verschillende aanbiedingen, zo werken we met last minute, lange looptijd een groepsaanbiedingen. Nadat je een aanbieding hebt gevonden reken je deze simpel af met iDeal of een andere betaaloptie. Hierna krijg je een mailtje van ons met daarin een coupon die je laat zien bij het restaurant. Bij de langlopende deals maak je zelf een reservering door te bellen met het restaurant.