Eurosonic Noorderslag in Groningen

dinsdag, 14 januari

Het grootste showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Groningen staat weer voor de deur! Drie dagen lang kunnen Groningers en toeristen genieten van internationale muziek. Wij van Het Laatste Tafeltje vieren dit festival met acties en kortingen!

Eurosonic Noorderslag

Sinds 1986 is het festival Eurosonic Noorderslag een begrip in Groningen en omstreken. Elk jaar vindt het grootste showcasefestival van Europa plaats in 40 verschillende zalen in hartje Groningen. Van 15 januari tot en met 18 januari treden 150 bands uit Europa op. Met gemiddeld 40.000 bezoekers verandert de binnenstad van Groningen in een waar muzikaal spektakel waar je je ogen uitkijkt.

Eurosonic Noorderslag speelt zich vooral af in de binnenstad van Groningen. Locaties als de Oosterpoort, het nieuwe Forum en de Martinikerk zijn het toneel voor Eurosonic Noorderslag. Eurosonic Noorderslag barst elke avond los om 19.30, het festival is dus ook hét perfecte moment om kennis te maken met verschillende restaurants in hartje Groningen.

Eurosonic Noorderslag Foto: Jorn Baars ©

Met korting uit eten tijdens Eurosonic Noorderslag

Via Het Laatste Tafeltje kun je met korting uit eten tijdens Eurosonic Noorderslag. In de binnenstad van Groningen heeft Het Laatste Tafeltje veel verschillende aanbiedingen. Zo kun je voor een muziekoptreden van Eurosonic Noorderslag voordelig en lekker dineren.

Door het downloaden van onze app in de Play Store of de App Store kun je meteen alle last-minute deals in de buurt van Eurosonic Noorderslag bekijken. Reserveer een tafeltje en schuif aan wanneer het jou uitkomt.

Groot aanbod restaurants in Groningen

het Laatste Tafeltje heeft een groot aanbod restaurants in Groningen. Als je nog niet weet welk restaurant je wilt kiezen kun je gebruik maken van de kaart hieronder. Op de kaart staan verschillende aangesloten restaurants van Het Laatste Tafeltje in Groningen (donker blauw) en alle locaties van het Eurosonic Noorderslag (licht paars).

Op loopafstand scoor je al een deal bij bijvoorbeeld bij ‘t Feithhuis, Bistro Bommen Berend of Brasserie Midi. Wil je even weg van de drukte? Net buiten het centrum vind je het restaurant Het Lopster Veerhuis.

Dagelijks Het Laatste Tafeltje

Naast speciale aanbiedingen voor Eurosonic Noorderslag heeft Het Laatste Tafeltje ook een dagelijks aanbod dat vaak wisselt. Kijk dus voortaan voordat je uit eten gaat altijd eerst op Het Laatste Tafeltje!

Wij hebben verschillende type aanbiedingen, zo werken we met last minute, lange looptijd en groepsaanbiedingen. Nadat je een aanbieding hebt gevonden reken je deze simpel af met iDeal of een andere betaaloptie. Hierna krijg je een mailtje van ons met daarin een coupon die je laat zien bij het restaurant. Bij de langlopende deals maak je zelf een reservering door te bellen met het restaurant.

Ben je benieuwd naar andere aanbiedingen bij ons op de website? Laatst schreven wij een blog over de 5x high wine in Groningen en over 5x Italiaans dineren in Groningen!