Eierbal Festival in Groningen

donderdag, 29 augustus

De 2e editie van het Eierbal Festival staat weer voor de deur! Op 1 september kun je genieten van de heerlijke Groningse Eierbal bij evenementenlocatie EM2 op het Suikerunieterrein. Wij van Het Laatste Tafeltje spelen een bijzondere rol op het festival, lees snel hoe!

Het Eierbal Festival

In 2018 werd het eerste Eierbal Festival georganiseerd bij evenementenlocatie EM2 op het Suikerunieterrein. Het festival werd, net als dit jaar, georganiseerd door de website Smaak van De Stad en de evenementenlocatie EM2. Vorig jaar was er zoveel enthousiasme dat er na 3 uur geen eierbal meer te vinden was. Dit jaar heeft de organisatie daarom gezorgd voor een extra groot aanbod eierballen! Op 1 september barst het dorpsfeest in de Stad weer los en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd rondom de eierbal.

Eierbalfestival groningen

Activiteiten Het Eierfestival

Het Eierbal Festival zal van 12.00 tot en met 19.00 gevierd worden bij de evenementenlocatie EM2 op het Suikerunieterrein. Tijdens het festival is er een programma bekendgemaakt door de organisatie van Het Eierbal Festival. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden op het festival:

  • Groningse Pubquiz
  • WK eierbal eten
  • Workshop eierballen maken
  • Eierballen proeven uit Groningen en omstreken


Zoals je ziet vindt het allereerste WK eierbal eten plaats tijdens het festival. Tijdens het WK krijgen de deelnemers 10 minuten de tijd om zoveel mogelijk eierballen op te peuzelen. Wil je meedoen met het eerste WK eierbal eten? Er zijn nog een paar deelnameplaatsen beschikbaar, dus bestel je plaats hier en wie weet win jij de titel ‘Beste Eierbaleter’.

Tickets voor het Eierbal Festival

Voor het festival zijn verschillende tickets beschikbaar, op de site van Het Eierbal Festival kun je de verschillende tickets bekijken. Een kort overzicht:

  • Reguliere Ticket (€10,00)
  • Fan Ticket (€14,50)
  • Superfan Ticket (€17,50)
  • WK deelnemersplaats (€17,50)

De tickets verschillen van prijs, dit komt door de toegang die elk ticket verleent naar de verschillende activiteiten. Kinderen van 0 tot en met 12 kunnen met korting naar binnen om ook te genieten van het Eierbal Festival.

Het Laatste Tafeltje bij Het Eierbal Festival

Ook wij van Het Laatste Tafeltje zijn enthousiaste sponsor van het festival. Daarom hebben wij voor de winnaar van het WK eierbal eten een aangename verrassing klaarstaan. Niet alleen de winnaar van het WK eierbal eten kan straks genieten van een toffe verrassing, maar zelf kun je via Het Laatste Tafeltje een heerlijke deal uitzoeken die past bij al jouw wensen. Kijk dus voortaan voordat je uit eten gaat altijd eerst op Het Laatste Tafeltje!

Wij hebben verschillende aanbiedingen, zo werken we met last minute, lange looptijd en groepsaanbiedingen. Nadat je een aanbieding hebt gevonden reken je deze simpel af met iDeal of een andere betaaloptie. Hierna krijg je een mailtje van ons met daarin een coupon die je laat zien bij het restaurant. Bij de langlopende deals maak je zelf een reservering door te bellen met het restaurant.