Eetcafé de Stadstuin in Groningen

vrijdag, 16 oktober

Op Het Laatste Tafeltje staat al een lange tijd het Eetcafé de Stadstuin, twee restaurants in Groningen met een huiselijke sfeer. Maak in deze blog kennis met dit restaurant en wie weet schuif je binnenkort bij ze aan!


Eetcafé de Stadstuin – Hereweg

Adres: Hereweg 42
Eetcafé de Stadstuin aan de Hereweg staat bekend om haar huiselijke sfeer en goede staff, de chef-kok en de bediening staan continue voor je klaar en laten jou kennis maken met heerlijke gerechten. Op de menukaart van De Stad kom je gerechten tegen die horen bij het betreffende seizoen, waardoor je elk seizoen van andere gerechten kunt genieten. Het interieur straalt een huiskamersfeer uit, waardoor je je meteen thuis voelt als je in het restaurant dineert. Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier van verschillende aanbiedingen, ben je benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk de aanbiedingen hieronder en reserveer meteen jouw tafeltje!
Bekijk aanbieding

Eetcafé de Stadstuin – Noorderplantsoen

Adres: Koninginnelaan 45
Eetcafé de Stadstuin vlakbij het Noorderplantsoen staat voor persoonlijke benadering en een huiselijke sfeer, wat overeenkomt met Eetcafé de Stadstuin aan de Hereweg. De bediening is uiterst vriendelijk en helpen jou bij het maken van een keuze. Ook bij dit Eetcafé wisselt het menu mee met het seizoen, daarom maak je in elk seizoen kennis met nieuwe gerechten bij Eetcafé de Stadstuin vlakbij het Noorderplantsoen. Via Het Laatste Tafeltje geniet je hier van verschillende aanbiedingen, ben je benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk de aanbiedingen hieronder en reserveer meteen jouw tafeltje!
Bekijk aanbieding

Dank en leuk dat jullie er waren!😍🥳

Geplaatst door Eetcafé de Stadstuin op Vrijdag 2 oktober 2020


Wil jij bij een ander restaurant in Groningen aanschuiven met korting? Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van verschillende aanbiedingen in Groningen!